Hun gjorde det best

02.11.2018
En 28 år gammel sjeføkonom gjorde det best på Byggarena
Følg med i Dagens Næringsliv, og du vil finne henne i spaltene rett så ofte. Bosniskfødte Nejra Macic er i ferd med å få et stort navn som markedsanalytiker i Prognosesenteret. På Næringsforeningens Byggarena for ei uke siden var hun den som fikk høyest score for sitt innlegg om "Framtidens boligmarked".

Samme score fikk Klassekampens kjente nyhetssjef Mimir Kristjansson som snakket om byggenæringens betydning for sysselsetting og vekst i landet, og ikke minst- dens utfordringer med hensyn til utenlandsk arbeidskraft. Samfunnsdebattant Erling Dokk Holms fabuleringer rundt den grenseløse regionen falt også i god jord hos de 200 deltakerne.

Over halvparten av deltakerne har besvart evalueringen, og det faglig innholdet landet på normalen for denne årvisse storsamlingen for bygg-, eiendoms- og anleggsbransjen. I kommentarene er det kommet fram gode forslag til hvordan vi kan gjøre Byggarena 2019 til en enda nyttigere og bedre samlingsplass.

Bildet under:

Byggarena samlet rundt 200 deltakere fra hele bransjen. Her er det ordførerne som er på scenen sammen med debattleder Runar Skarstein.Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund