Hvem får Mangfoldsprisen?

16.05.2019
Mahmoud Al Ali fikk jobb på Haugesund Lakksenter, her sammen med prosjektleder Linda B. Saltvedt i «Vi bygger» og daglig leder i Haugesund Lakkverksted, Bjørn Nicolay Høgenes. (Foto: Bernt Jæger)
Jobber du i eller kjenner til en mangfoldig bedrift? Gi lyd, da vel!
Mangfoldsprisen er statens utmerkelse for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet. Formålet med prisen er å fremme etnisk mangfold, bedre bruk av innvandreres kompetanse og øke rekruttering av innvandrere i arbeidslivet.

Både store og små virksomheter, offentlige og private kan foreslås, og hvem som helst kan foreslå. Forslag sendes inn her. Mangfoldsprisen deles ut regionalt og så langt kan vi se at det er kommet inn veldig få forslag fra Vestlandet sammenliknet med resten av landet.

Men vi vet det er mange virksomheter der ute som er gode på etnisk mangfold som vi håper å nå med din hjelp, sier Morten Sonniks i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet.

 

For å få inn mange gode forslag innen fristen 26 mai trenger vi altså din hjelp til å nå ut til flest mulig! Det ville derfor bli satt stor pris på om du har mulighet til å spre informasjon om prisen via ditt nettverk.

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro