I ny drakt

17.01.2019
Norrøna Storkjøkken og Jan Klovning bygger for fremtiden.
Norrøna Storkjøkken og Jan Klovning opplever «all time high» og bygger nå for fremtiden
-I utgangspunktet startet prosjektet med at vi trengte mer kontorplass. Du kan trygt si at det vokste på seg, og nå får vi både mer kontorplass, større butikk, og eget demokjøkken der vi kan kjøre kurs, sier en travel Jan Klovning på byggeplassen.

Bedriften, kanskje bedre kjent som Klovning Storkjøkken har holdt på i 30 år, og har ifølge Klovning aldri levert røde tall. – Marginene er for så vidt små, men vi har alltid tjent penger. I fjor opplevde vi «all time high» med en omsetning på kr 29 mill. Det er veldig gledelig at veksten kommer fra flere sektorer, og ikke fra en enkelt ordre eller bransje. Vi opplever en økende optimisme i regionen, sier Klovning.

Norrøna leverer et bredt sortiment, og som et eksempel nevner Klovning leveransen til Etne Sykehjem, der de leverer komplett kjøkken med maskiner, laboratoriums-innredning, vaskeri og skylleroms-innredning.

For å lette situasjonen for kunder og ansatte i byggeperioden, har bedriften etablert en midlertidig butikk i E-verk lokalene på indre kai i byggeperioden. Ombyggingen skal være ferdig til april; Da skal både uteareal og butikk og kontorareal fremstå som nytt, selv om huset er fra 1960 tallet.

–Nye krav gjør at prosjektet blir en del mer omfattende enn vi så for oss. Blant annet må vi bygge heis, ventilasjonsanlegg og garderober til begge kjønn, men vi bygger selvsagt for fremtiden og gleder oss til å komme inn i de nye lokalene, sier en smilende Klovning.

Under: slik skal det nye bygget se ut.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland