Karmøyfirma øker produksjonen

13.03.2020
Leverer alternativ til antibac til apotek i hele norge
Jeg har vært på telefonen konstant siden jeg sto opp i dag morges, sier daglig leder i OxylClean Tor Petter Eriksen når Næringsforeningen spør om han har tid til en prat.

I 3 år har karmøyfirmaet jobbet med å utvikle et bærekraftig alternativ til antibac. De har nå startet salget og må allerede øke produksjonen. I tillegg til å drepe bakterier er det også testet mot Coronaviruset.

-Oxyl-Pro er testet av en Lab i England. Ifølge disse testene så dreper det coronaviruset, sier han.

Leverer til alle apotek


Tidligere i uken kunne TV Haugaland og Haugesunds Avis rapportere om at apotek på Haugalandet opplever stor pågang og mangler antibac i hyllene. Eriksen informerer om at de har mottatt bestillinger fra alle apotek1 utsalgstedene i Norge.

-Vi leverer nå Oxyl Pro til alle apoteker i Norge, sier han.

-Dekker alle segmenter


Oxyl Clean skiller seg ut fra antibac på forskjellige måter. Det er ifølge Eriksen 100% bærekraftig og råstoffene i produksjonsprosessen holder matvarekvalitet. I tillegg brytes det naturlig ned til vann og oksygen og inneholder ikke sølv eller andre tungmetaller.

-Kort fortalt så kan vårt produkt brukes over alt. Du kan spraye det i områder du lager mat og på leker i barnehagen uten å måtte tørke av. En flaske dekker rett og slett alle segmenter du trenger å desinfisere, sier han.

Åpner ny produksjonslinje


Eriksen forsikrer om at han er trygg på at de skal greie å levere i en krevende tid og viser til økt produksjon fremover.

-Neste uke kommer en helt ny produksjonslinje i England. Når denne er operasjonell vil vi kunne øke produksjonen vår kraftig, sier han.

I tillegg til Norge har Oxylclean allerede etablert seg i flere land. I dag leverer de varer til Sverige, Finland og Thailand. I tillegg testes produktet i Canada.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund