Kommer han - som minister?

23.01.2020
Helge Orten er et samferdselsmenneske, og kommer til veikonferansen. Kanskje som ny samferdselsminister...?
Storfint folk kommer for å diskutere samferdsel på Veikonferansen i Aksdal i februarSamferdselsminsteren, vegdirektøren og lederne for Nye Veier AS og Transport- og kommunikasjonskomitéen på Stortinget kommer til Veikonferansen 2020 i Aksdal 13. februar. Hvem som er samferdselsminister på det daværende tidspunkt er usikkert, men nettopp lederen av Transport- og kommunikasjonskomiteen er en sterk kandidat. Så kanskje Helge Orten kommer- i egenskap av nyslått statsråd?SISTE:


Flere medier skriver i dag at Knut Arild Hareide blir ny samferdselsminister. Regjeringen offentliggjøres senere fredag


 

Fjorårets veikonferanse i Aksdal ble en stor suksess, og brakte for dagen en sterk og tverrpolitisk vilje til felles vestlandsløft for de viktige veistrekningene i regionen vår.

Torsdag 13. februar gjentas suksessen i Tysværtunet – midt i knutepunktet Aksdal der E-39 og E-134 møtes. Årets konferanse har fått tittelen «E134 – transportkorridor øst-vest og kopling mot Vestlandet».

Med veikonferansen ønsker Haugaland Vekst sammen med E134 Haukelivegen AS, Hordfast AS og Næringsforeningen Haugalandet å fokusere på innsatsen som må til for å få gjennomført en ny og vintersikker fjellovergang mellom vest og øst på E-134, i tillegg til den nødvendige oppgraderingen av den viktige kyststamveien på E-39 mellom Bergen og Stavanger.

Realiseringen og moderniseringen av disse viktige hovedfartsårene vil være avgjørende for næringsutviklingen for hele vestlandsregionen fra Bergen til Stavanger.

Her er program og påmelding
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund