Motesuksess på si'

11.11.2010
Stords store idrettssønn Håvard Tvedten kan mer enn å spille håndball. Han er i ferd med å skaffe seg en motekarriere på si..

Handballproffen har nemleg, saman med to kjenningar, fått agenturet på å importera mellom anna klesmerka Kaporal, Antony Morato og Miss Me til heile Skandinavia, kan lokalavisa Sunnhordland fortelle- med Se og Hør som kilde.
Mellom kjendisane som brukar kleda hans er Morten Gamst Pedersen, Erik Huseklepp, John Arne Riise og John Carew. Christiano Ronaldo er og observert i dei kleda.

"Gamsten" har sjølv sagt tidlegare at han fort kan shoppa for 100.000 kroner i månaden.

– Superkult at dei likar kleda, det visar at me gjer noko rett, seier han til vekebladet. Og moteeksperten Tvedten kjem med klestips til kompisane sine.

– Eg gjer tips om dei spør meg, seier han. Det er Gard Erik Rolstad og Hans Kristian Westrum som eig hovuddelen av selskapet Zirqus AS. Tvedten eig 20 prosent gjennom selskapet sitt Varia AS. Selskapet held til i Sandefjord.


Til Sunnhordland sa Tvedten i reportasjen på førre fredag at mote var viktig for han, og at det er det han vil halda fram med når den aktive handballkarrieren er over.

– Mi interesse for mote har eg hatt sidan eg var 12- 13 år gammal. Eg har alltid likt å reisa rundt og handla klede, seier han.


Hårvoksmodellen har aldri lagt skjul på at han er veldig bevisst på korleis han kler seg.


– Folk må få lov å kle seg som dei vil, men eg har valt å ikkje gjera det, sa han då.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
A.Utvik as
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Sysco
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland