Nå vet vi hvor Hagen havner..

21.10.2020
Kystverket skal omorganiseres. John Erik Hagens jobb som regiondirektør med base i Haugesund fjernes. Foto: Marianne Henriksen, Kystverket
Hvor havner Hagen? spurte vi i sommer. Nå vet vi svaret...
Da hadde regieringen nettopp vedtatt planen om omorganisering av Kystverket. Fem regionskontorer som driver med flere oppgaver skal organiseres etter funksjoner. Fra nyttår samles all overordnet ledelse i Ålesund- det gjelder også jobben til nåværende distriktssjef John Erik Hagen.

-Jeg blir ikke med til Ålesund. For staben i Haugesund  blir det en liten nedbemanning ved at en del saksbehandlerstillinger  flyttes til Nord Norge, sa Hagen til Næringsforeningen da vi intervjuet ham i juni.

-Forsvinner du fra Kystverket?

-Jeg vil nok få et godt tilbud, og det er andre spennende oppgaver i Kystverket, var Hagens kryptiske svar.

Nå er beslutningen tatt, og ja, Hagen forblir i Haugesund..

-Jeg starter fra neste år som spesialrådgiver for digitalisering, endringsprosjekter og teknologiledelse, i en nyopprettet stabsenhet underlagt kystdirektøren. Her skal jeg bistå i oppfølging av strategisk satsing innen digitalisering, endringsprosjekter og teknologiledelse. Stillingen inkluderer også utadrettet kontakt med relevante brukere, næring og fagmiljø, og kontorsted blir Haugesund.

Så vet vi det...!

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund