Ny jobb!

10.12.2019
Harald Larssen Lønning går fra å være fulltidspolitiker for Haugesund Høyre, til tjenestedesigner og partner i Larssen & Amaral.
Harald Larssen Lønning går fra å være fulltidspolitiker til å bli partner i Larssen & Amaral.
Harald Larssen Lønning går fra å være fulltidspolitiker for Haugesund Høyre, til tjenestedesigner og partner i Larssen & Amaral.

Han har studert industridesign på NTNU, og er nå klar for å ta utdannelsen i bruk for fullt, hvor hovedfokuset vil være på å skape intuitive kundereiser, gode brukeropplevelser og produkter – både digitalt og fysisk. Harald starter i Larssen & Amaral 1. januar, 2020.

– Det blir veldig spennende å jobbe tett på lokale, nasjonale og internasjonale kunder for å skape engasjerende og brukervennlige produkter. L&A har vist at de er ekstremt dyktige på det de holder på med, og jeg gleder meg til å bidra, sier Harald Larssen Lønning. 

Harald hadde flere jobbtilbud på bordet, så vi er veldig glade for å få ham med på laget. Han har en enorm kapasitet og gjennomføringsevne som vi setter stor pris på, og som vil være viktig for oss fremover, forteller Eric Amaral Rohter, Partner og kreativ leder i Larssen & Amaral.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund