Alarmen går!

05.06.2023
Petter Frøyland, Helgevold og Terje Moi Nilsen, Rackit ser fram til et sterkt og godt regionalt samarbeid! 
Inngår spennende samarbeid – og tar opp konkurransen med internasjonale aktører
Rackit AS og Helgevold inngår formelt samarbeid og tar over kundeforholdene til alle Haugaland Kraft Alarmkunder, i følge en pressemelding.

Internasjonale aktører har dominert lokalmarkedet på Haugalandet
-Dette partnerskapet markerer et viktig skritt i å utfordre og ta opp konkurransen med de internasjonale aktørene som dominerer lokalmarkedet på Haugalandet innen salg og leveranse av alarm- og styringssystemer, ifølge Terje Moi Nilsen, partner i Rackit AS.
 
De to samarbeidspartnerne ser fram til samarbeidet;  
-Rackit As er kjent for sin ekspertise innen avanserte sikkerhetstjenester og sin Alarm.Com-løsning. Sammen med Helgevold, som anerkjent leverandør av elektriske tjenester, skal vi levere førsteklasses sikkerhetsløsninger til Haugaland Kraft Alarmkunder, sier Moi Nilsen.
Petter Frøyland fra Helgevold samstemmer og tilføyer;  
-Dette samarbeidet sikrer en sømløs overgang og videreføring av høykvalitets tjenester til eksisterende kunder. Og vi skal jobbe tett sammen for å sikre en problemfri overgang for Haugaland Kraft Alarmkunder.

Kundene kan dermed forvente minimal påvirkning på sine nåværende alarmtjeneste
-Direktekobling til brannvesenet og vekterutrykning fra Avarn vil fortsette som før. Dette er en tjeneste vi er alene om på Haugalandet, fastslår Moi Nilsen og Frøyland.

Vi ser fram til godt samarbeid – og til å øke markedsandeler på Haugalandet, smiler Petter Frøyland og Terje Moi Nilsen.  

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund