Assist ekspanderer til Kristiansand

01.09.2021
Fra signering av avtalen. F.v. Øystein Førland, Harald Fjell, Tor Olaf Andreassen, Tore Fremmersvik (styreleder i Assist), Per Ekra (daglig leder Sharp Center Kristiansand), Viggo Thomassen, Kalle Snarheim (daglig leder Assist Haugesund). Foto: Assist
Kjøper Sharp Center Kristiansand
I en pressemelding kommer det frem at Assist ekspanderer og kjøper Sharp Center Kristiansand. Selskapet er markedsledende på digitale dokumentløsninger i sitt distrikt og tilfører Assist en omsetning på ca. 15 mill. og 6 dyktige ansatte. 

Etter oppkjøpet teller Assist totalt 20 ansatte og omsetter for 80 mill.

- Vi er veldig glade for å få Sharp Center Kristiansand med oss på laget. Per og gjengen hans har lang erfaring, høy kompetanse og en stor kundemasse. Med oppkjøpet får vi dermed et solid fotfeste i Agder og et nytt geografisk markedsområde for Assist, sier Kalle Snarheim, daglig leder i Assist.

Selskapet i Kristiansand vil endre navn til Assist Kristiansand, men det er også den eneste endringen kundene vil merke på kort sikt.

- Vi gleder oss til å bli en del av Assist og ser fram til å etterhvert kunne tilby flere produkter og tjenester til våre gode kunder, sier Per S. Ekra, daglig leder i Sharp Center Kristiansand. Assist har imponert oss med sitt konsept og vi tror sammenslåingen vil være veldig positiv for både oss og våre kunder.
 

Assist skal videre ut i Norge


Oppkjøpet i Kristiansand er bare starten på en strategisk satsing for Assist.

- Vi har veldig tro på vårt konsept hvor vi kombinerer tradisjonelle utskriftsløsninger med skjermløsninger, møteromsoppsett og IT utstyr. Vi leverer til både store og små bedrifter, og har en fleksibel finansieringsmodell kombinert med høy kompetanse i vårt tekniske apparat som gjør det enklere for kundene. Skulle de rette
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund