Automasjons- og elektroinstallatøren Alfred Nesset etablerer seg i Haugesund.

02.03.2023
– Da en av våre ansatte valgte å flytte til Haugesund øynet vi muligheten til å utvide til et nytt område, sier daglig leder i Alfred Nesset Automasjon, Jan Egil Ulla.
Automasjons- og elektroinstallatøren Alfred Nesset etablerer seg i Haugesund. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Håvard Sulebakk vil lede avdelingen, og ambisjonen er å vokse med flere ansatte. Håvard er automasjonsingeniør med elektrikerfagbrev, og kan ta på seg et vidt spekter av jobber.

– Da en av våre ansatte valgte å flytte til Haugesund øynet vi muligheten til å utvide til et nytt område, sier Jan Egil Ulla - daglig leder i Alfred Nesset Automasjon. Haugesund er et område med mange av de samme næringene som vi har i Ålesund, og etableringen passer godt inn i henhold til våre vekstambisjoner. Med etableringen i Haugesund oppnår vi to ting; å holde på en av våre nøkkelansatte, og samtidig utforske mulighetene i et nytt og spennende marked.

Håvard er glad for å kunne fortsette i Alfred Nesset.

– I Ålesund hadde jeg på mange måter “drømmejobben”, med varierte arbeidsoppgaver i etgodt og faglig sterkt miljø. Så da jeg fikk muligheten til å fortsette i Alfred Nesset, og samtidig være med på å utvikle en ny avdeling i Haugesund, falt brikkene på plass. Dette er en kjempespennende satsning for oss, og jeg ser frem til å bli bedre kjent med både næringslivet og folka i regionen.

Alfred Nesset har meldt seg inn i næringsforeningen Haugalandet, og håper at dette vil bidra til å knytte relasjoner og raskt bli kjent med området og næringslivet.
 

Kort om selskapet:


Etter snart 100 års drift, som begynte med å utvikle løsninger til den maritime industrien på Sunnmøre, er Alfred Nesset i dag et selskap med langt flere ben å stå på. I dag leverer
selskapet komplette løsninger innen automasjon og elektroinstallasjon til næringslivskunder i maritim- og marin næring, industri og prosessindustri. Selskapet har to divisjoner, hver med sine egne satsningsområder innen automasjon og elektroinstallasjon. Dette gir positive synergier som gjør at Alfred Nesset kan tilby et bredt tjenestespekter; fra prosjektering, konstruksjon og installasjon til igangsetting, drift og service.

Selskapet har i dag 30 ansatte og en årlig omsetning på ca. 50 mill.
Teknologi
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund