Blir det full sving i kantinene nå?

03.02.2022
Daglig leder i Level Mathuset, Tiina Vormestrand, regner med økning i antall brukere i kantinene de driver nå som hjemmekontorpåbud er opphevet.
Les hva Level Mathuset-lederen er spent på fremover
Level Mathuset drifter mange kantiner i regionen, og forteller at de har holdt alle sine lokasjoner åpne i løpet av perioden etter siste nedstenging.

– Det har selvsagt vært mye mindre folk, men det er alltid noen i hver bedrift som må være på kontoret, og de er glade for å ha fått lunsj som vanlig, sier daglig leder, Tiina Vormestrand.

Kantiner har ikke vært pålagt stengt, selv om enkelte drivere har valgt nettopp dette.

– Det har vært godt å slippe å permittere ansatte. Vi har opprettholdt tilbudet til kundene, og våre ansatte har også fått unnagjort andre oppgaver innimellom. Kundene har vært veldig forståelsesfulle under hele pandemien, det er vi takknemlige for, forteller hun.

Men med hjemmekontor på de fleste har det naturlig nok også blitt færre møter og tilhørende møtemat.

– Vi har merket en stor nedgang i leveranser til møter, men det regner jeg med tar seg opp igjen nå som hjemmekontorpåbudet er opphevet. Nå er vi mer spent på om det blir stort sykefravær fremover, men jeg tror at enkelte bedrifter trår litt forsiktig og lar være å ha samtlige tilbake på kontoret samtidig for å ikke risikere at alle blir syke på en gang, avslutter Vormestrand.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro