Den nye «Etnebanken»

01.12.2022
Fra venstre Rolf Lillehammer, banksjef Personmarked, Grethe Solheim, Finansrådgiver, Lars Olav Larsen, banksjef Vindafjord, Bente H. Syre, adm.banksjef, Randi Steinsland, finansrådgiver, Elin H. Hjelvik, finansrådgiver og Siri T. Vestbø, finansrådgiver
Foto: Jan Nordtveit 
Blir Haugesund Sparebanks 8. lokalkontor
Med dyktige ansatte på laget - og lokaler på Etne Senter , er Haugesund Sparebank klar for å bli den «Nye Etnebanken». Etableringen i Etne blir bankens 8 lokalkontor. Så kan man spørre seg. Er dette relevant i 2022 når digitaliseringen fosser frem og vi bærer på all verdens informasjon og «alle» har smarttelefonen med mobilbank i lomma?

-Ja, det mener vi, det er absolutt relevant, fastslår adm. banksjef Bente Haraldson Syre – og utdyper; -Det er viktig for oss å være fysisk til stede lokalt der kundene er. Bank er en del av mange faser i livet.  Det er viktig å ha en god samtalepartner om økonomi når større og mindre veivalg skal tas. For noen ganger trenger man noen å snakke med. Om huset, om forsikringen eller om pensjonen. Økonomi er personlig og da er det godt å snakke med et ekte menneske. Vi skal fortsette å være den lokale banken som er lokal, nær og personlig. Det skal være kundens valg om de vil møte oss digitalt eller fysisk.  

Ifølge Bente Haraldson Syre ser banken på Etne som et spennende markedsområde. - Det at vi nå etablerer oss her synes vi derfor er utrolig stas, sier Haraldson Syre.  

I forbindelse med etableringen i Etne har banken styrket staben med 3 lokalt ansatte, som kjenner markedet og lokalmiljøet godt.

Åpningen av kontoret vil etter planen skje på nyåret.  – Vi gleder oss stort. Vi har allerede mange kunder fra Etne, og håper at etableringen med nytt kontor og flere ansatte vil gjøre oss mer tilgjengelige – også for nye kunder. Vi ser frem til å ønske alle velkommen, avslutter adm.banksjef Bente Haraldson Syre.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund