«Der gresset er grønnest»…

29.01.2024
Sport Surface er klare til å rulle ut gresset på Brann Staion i uke 12 
Haugesundsfirma skal levere nytt underlag til Brann Stadion.
 
Nylig vant Haugesundsfirmaet Sport Surface kontrakten med å legge nytt underlag på Brann Stadion. I tillegg inngår dekke til to treningsbaner i avtalen.

-Dette er utvilsomt en "fjær i hatten" for oss i Sport Surface, sier markedssjef i selskapet, Eivind Furlund. Han forklarer videre:
-Hybridgresset som legges på Brann Stadion er tilsvarende dekket som er brukt på Haugesund Stadion. Dette dekket betyr bl.a færre og mindre alvorlige skader. Hybridgress er gress som bringer med seg alle de gode egenskapene til et naturlig gress, og forsterkes av styrken til kunstgress.

Daglig leder Trond Kolnes er svært fornøyd – og deler noe av æren med FK Haugesund:  
-Det hele begynte med at FK Haugesund tok en sjanse på oss og vårt produkt. Det var første gang dette gresset ble montert i Norge. Vi er derfor selvsagt glade for tilliten FK Haugesund viste oss den gang, sier han – og fortsetter:  

-Hybridgresset ble montert i vinterpausen 2022/2023. Banemannskapet på Haugesund Sparebank Arena gjort en fantastisk jobb med vedlikehold og stell av banen. Det endelige beviset på kvaliteten på gresset, kombinert med den fantastiske jobben banemannskapet har gjort, kom i form av utmerkelsen Årets Bane i Eliteserien.
Dette har selvsagt bidratt til at flere klubber har fått øynene opp for den typen hybridgress som vi tilbyr – og vi gleder oss til en travel "sesongoppkjøring" i Bergen, fastslår en fornøyd leder i Sport Surface, Trond Kolnes

Selve gresset på Brann Stadion rulles ut i uke 12.
Matten på Haugesund Sparebank Arena ble montert av Sport Surface i vinterpausen 2022/2023. Nylig ble den kåret til "Årets Bane" i Eliteserien. 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund