Det blir Fest & Basar dette året også!

05.03.2025
Fra fjorårets kveldarrangement, Haugalandskonferansen. Tilbakemeldingene på konseptet var strålende.
- Vi er svært tilfredse med at konferansen med ny vri på kveldsarrangementet traff så bra i fjor.
Evalueringen fra fjorårets Haugalandskonferanse gav tydelige signaler på hva folk blant annet ønsket seg videre på kveldsarrangementet. På spørsmålet om hvilken variant publikum foretrakk; langbord og 3-retters eller en «løsere» Fest & Basar-variant, var svaret tydelig: Det store flertallet foretrakk sistnevnte. Maten, stemningen og minglefaktoren var noe av det glade festdeltakere satt stor pris på. Med et herlig mangfold av matboder som representerte de ulike kommunene i regionen, ble det en variert og velsmakende reise gjennom Haugalandet!

- Vi er svært tilfredse med at konferansen med ny vri på kveldsarrangementet traff så bra i fjor, og derfor ønsker vi å videreføre og videreutvikle dette konseptet, sier prosjektleder for Haugalandskonferansen, Sverre Vågen jr. i Næringsforeningen.

Hotelldirektør Aslak Askeland på Quality Maritim Hotel gleder seg enormt til å ta imot mange glade konferansedeltagere på dag- og kveldstid fredag 14. mars. Fra konferansesal på dagtid til Fest & Basar-konseptet på kveldstid betyr det en omrigg med armer og bein og alle mann i arbeid.

- Vi er så klar for denne dagen og kvelden, dette elsker vi. Når det skjer så mye, det er da vi er best, sier en entusiastik Askeland og fortsetter:

- Haugalandskonferansen krever god planlegging fra oss og at alle vet hva de skal gjøre og hvor ting skal være. Vi skal levere på kvalitet, logistikk og bærekraft gjennom hele dagen og kvelden.

Kokk og food and beverage manager, Otto Kallevik Vassbø er også svært involvert i logistikk og selvsagt mat denne dagen og kvelden.

- Fest & Basar på kveldstid blir en skikkelig minglefest der en finner masse god lokalprodusert mat i de ulike bodene. Vi satser også på å fyre opp noen griller utenfor med kjøtt fra ulike områder i regionen.

Askeland er oppriktig giret og gleder seg stort.

- Dette blir en kveld fylt med god stemning og velsmakende opplevelser som ganske sikkert vil tilfredsstille alles ganer, avslutter Askeland.


Chefs på Maritim: Stine og Stine (Høgset t.v. og Strand) er klar med en spennende menyer på årets Haugalandskonferanse.


Hotelldirektør Aslak Askeland (t.v) med noen av teamet som skal lage til en skikkelig Fest & Basar.

Mer info og påmelding til Haugalandskonferansen finner du her
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 Sør-Norge
Hydro
Eurojuris Haugesund
SVS Sandvold Velde Supply