Det tok litt av for Level Digital

19.03.2021
Daglig leder i Level Digital, Stig Blomseth (Til venstre) ønsker å hjelpe bedrifter i gang med nettbutikk. Her avbildet med kollega Arnulf Osmundsen.
Skulle lodde ut 5 nettbutikker. Endte opp med å gi bort 7.
For ett år siden, da første nedstengning var et faktum, delte Level Digital ut en gratis nettbutikk på Radio 102. Fredag skulle de dele ut 5 til de første som tok kontakt. Det endte opp med at de delte ut 7 og vurderer nye «stunt» fremover.

-Vi måtte faktisk dele ut 2 ekstra, da de meldte inn på eksakt samme tidspunkt, sier daglig leder i Level Digital, Stig Blomseth.

- Vi ønsker å hjelpe lokalt næringsliv som nå dessverre må stenge butikker og bedrifter i disse tider, forklarer han.

I følge Blomseth ble det delt ut arbeidstimer til en verdi av over kr 100 000,-.

-Akkurat nå har vi ledig kapasitet, og vil da gjerne hjelpe så mange som mulig. Det gjør vi for å hjelpe bedrifter som kjenner det på økonomien når kundene uteblir fordi vi nå må stenge ned på grunn av korona pandemien, sier han.

Dagens vinnere ble Christina Modell, Get It AS, Havneraas Bygg & Hage AS, Creolines Interiør, Galleri Hantho, Brun’o interiør og Penselstrøket.

-Vi opplevde et stort rush klokken 9 da vi startet. Det var såpass god respons at vi vurderer å kjøre flere stunt fremover, sier han.

Fornøyd vinner


Fjorårets vinner av nettside, Skudeneshavn-butikken På Kammerset Interiør ser i dag store fordeler med nettbutikken.

-Jeg er utrolig glad for at jeg har nettbutikken nå når vi er nedstengt. Da kan kundene bestille varer gjennom Klikk & hent funksjonen, sier daglig leder Irmelin Grude som i dag opplever mer salg på nettbutikken enn noensinne før.

Hun trekker også frem en annen fordel med å ha nettbutikk, også i vanlige tider når butikken er åpent.

-Det å kunne henvise til nettbutikken hvis du må ha stengt en dag er veldig greit, sier hun.

Men hun innrømmer at det må legges ned mye arbeid for å drifte nettbutikken når den først er på plass.

- Det kreves mye å drive nettbutikk og det må legges ned en del arbeid i å legge inn alle produktene. Jeg driver også i en bransje der det er tusenvis av konkurrenter. Da er vanskelig å bli synlig på nettet, legger hun til.

-Synlighet på nett kan være vanskelig å få til på egen hånd. Vi hjelper flere lokale bedrifter med dette også, sier Blomseth.
Teknologi
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund