En uke med gode råd om høyaktuelle tema

02.05.2023
Silje Sunde, Hanne Beate Grutle og Brit Lise Steinkjellå ser fram til innholdsrik uke, med variert program! 
Hør bl.a om hvordan Karmsund Group AS har tolket og løst krav og forventninger knyttet til ESG…
 
Fra 8.-12. mai inviterer engasjerte medarbeidere til den årlige DNB-uka. Brit Lise Steinkjellå,  Hanne Beate Grutle og Silje Sunde er primus motorer for arrangementet.
-I urolige tider er gode råd ekstra verdifulle, og vi ønsker at kundene skal lykkes. Det er derfor lagt opp til et bredt program med en rekke aktiviteter for både bedrifts- og privatkunder, sier en engasjert Grutle.

-Vi ser bl.a fram til å høre mer om hvordan selskapene på vestlandet bidrar til å oppfylle Parisavtalen, når PWC legger fram Klimaindeks Vest på frokostseminaret ESG. ESG omfatter mye – og angår alle bedrifter. Og vi vil også få godt innblikk i et praktisk eksempel når Marie Aanensen forteller om hvordan Karmsund Group har arbeidet med dette temaet, innskyter kollega Brit Lise Steinkjellå.

-Vi gleder oss også til Bolig og Burger på Vangen Pling Plong. Dette er for alle som ønsker gode tips på vegen fra en bolig til en annen.  Gode hagetips fra Janne Navestad fra Herlige Hager – og status for boligmarkedet fra Eiendomsmegler Geir Audun Vikse er også en del av programmet denne torsdagskvelden, fastslår en smilende Silje Sunde – som, sammen med sine kolleger ser fram til å ønske velkommen til en innholdsrik uke.

Her kan du lese mer om hva som står på programmet. 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund