Et raskt dypdykk inn i gründerverden

09.09.2021
Hilde Albertine Gjertsen (HVL) og Jarle Salhus Eriksen (Gründerloftet) er klar for Techstars Startup Weekend Haugesund 17.-19. september
Techstarts Startup weekend arrangeres i Haugesund for første gang denne helgen 
Den aller første utgaven av Techstars Startup Weekend Haugesund arrangeres denne helgen; fra 17. til 19. September på HVL campus Haugesund. Arrangementet skal hjelpe deltagerne med å gå fra ide til gründer på 54 timer.

I løpet av tredagers arrangementet vil deltakerne komme med forskjellige idéer og danne lag rundt dem. Ved hjelp av mentorer vil lagene lære å bruke velkjente metoder for å raffinere idéene sine til en prototype. I løpet av siste økt i Techstars Startup Weekend, vil hvert lag ha fem minutter på seg til å presentere idéen sine til et dommerpanel, og én vinner kåres.

Åpent for alle
Arrangementet er åpent for alle (over 18 år), for eksempel designere, studenter, selgere, forretningsutviklere, programmerere, ingeniører osv. Målgruppen er ikke bare de som jobber med teknologi, men alle som har et åpent sinn og som liker å lære og dele med andre.

Målet med Startup Weekend er å skape et miljø hvor drevne, interesserte og likesinnede mennesker kan komme opp med ideer som kan løse noen av samfunnets sosiale og økonomiske problemer gjennom kreative, inkluderende og innovative løsninger. Startup Weekend har allerede blitt arrangert mer enn 7000 ganger rundt om i verden og over 100 ganger i Norge. 

Spennende mulighet
-Det å få Startup Weekend til Haugesund er en viktig del av å skape en interesse for og et miljø rundt gründerskap i byen,  sier en fornøyd initiativtaker, Jarle Salhus Eriksen. - Techstars Startup Weekend er en spennende mulighet til å få et raskt dypdykk inn i gründerverden. I løpet av tre actionfylte dager vil du også møte noen av de beste lokale mentorene, investorene, medgründere og sponsorene, avslutter Eriksen, som ikke ser bort fra at arrangementet resulterer i nye, spennende selskaper!    
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund