Fersk ansettelse i LeieEie

11.07.2023
Line Andersen Nyberg kommer fra Bate, hvor hun har jobbet som økonomi- og finansdirektør i nærmere 20 år.
Line Andersen Nyberg ansatt som administrerende direktør i LeieEie AS
Line Andersen Nyberg er ansatt som administrerende direktør i LeieEie AS. Hun har med seg lang erfaring fra bolig- og eiendomsbransjen, og økonomi og finans.
I nærmere 20 år har hun jobbet som økonomi- og finansdirektør i Bate. I tillegg har hun en rekke styreverv knyttet til eiendomsutvikling.
 
Første september i år er hun på plass for å lede selskapets videre utvikling.
 
- Vi er svært glade for at Line har takket ja til jobben som leder for LeieEie AS. Hennes lange fartstid fra et av Norges største boligbyggelag, og hennes bakgrunn innen økonomi og finans, gjør at hun har en unik bakgrunn som vi tror passer godt inn med våre vekstambisjoner, sier styreleder i selskapet, Arne Utvik.
 
Om LeieEie
LeieEie AS ble etablert i 2015 av A. Utvik, og i slutten av 2022 kom Bate BBL med på eiersiden i selskapet. LeieEie AS er en av Norges største tilbydere av boligkjøpsmodellene Leieeie og Deleie.
Selskapet nærmere seg 200 boliger i Haugesund, Stavanger og Kristiansand. I løpet av kort tid vil selskapet også tilby boliger i Oslo og Bergen.  I løpet av de siste tre årene har LeieEie AS skapt over 60 nye boligeiere i Norge. Selskapets hovedkontor er på Avaldsnes i Karmøy kommune.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund