Fire ferieklare!

27.06.2024
Øverst f.v: Sissel J Nedrebø, Jorunn Lindøe, Arild Frøkedal og Brit Astrid Grønning Strømfors.
Ser frem til å koble av og lade batteriene.

Sissel Jacobsen Nedrebø - Leder sparing og plassering Haugesund Sparebank

Hvordan ser din ideelle sommerferie ut, og hvorfor er den viktig for deg?
 

Vi pleier å tilbringe noen uker i Ålfjorden i fellesferien, og noen uker i Tyrkia på sensommeren. Det betyr ingenting om det er regn eller sol på hytta — der kobler vi av. 

 

For meg har ferie vært viktig for å lade batteriene, og komme tilbake på jobb med mer energi og nye ideer. Nå, med to små barn på 1 og 3 år, har det blitt viktigere å koble av for å tilbringe mer kvalitetstid med dem. En ting som er sikkert; ferien blir alt annet enn rolig med to turboer i hus. Heldigvis er energien deres smittsom, så jeg tror jeg stiller sterkt når jeg er tilbake på jobb.

 

Hva er dine beste sommerminner fra barndommen?
 

Definitivt sommerene i Ålfjorden med familien og gode venninner. Vi var en gjeng som kjørte båt, fisket, lyste etter krabbe, spilte kort, overnattet hos hverandre og dro til Våga eller Vikebygd for å kjøpe is og boller. Ingen dager var like, og vi gikk aldri lei hverandre. Det var rett og slett utrolig gøy, og vi er fortsatt like gode venner i dag. Dette er noe jeg håper mine barn også får oppleve.

 

Når du virkelig skal koble av i sommer, hva gjør du da?

 

Dette gjelder ikke bare for sommeren, men gjennom året generelt: Hvis jeg får mulighet tar jeg meg en fjelltur eller joggetur med podkast på øret. Det gjør utrolig godt for kropp og sinn. 

Jorunn Lindøe - Director Technology & Operations EMP Secure
 

Hvordan ser din ideelle sommerferie ut, og hvorfor er den viktig for deg?
 

Da er vi mye på hytta vår i Hervik, handler på den lokale Jokeren, overnatter i telt i Lagunen, og griller krabbeklør på bålpanna. Ferien er viktig for å få koblet av, spise lange frokoster og ta dagene som de kommer.

 

Hva er dine beste sommerminner fra barndommen?
 

Jeg husker barndommen på Apeland i Sveio som lange varme somre, selv om det sikkert bare var et par av de. Min far er sjømann, og når han tok oss med på ferie så var det selvsagt båtturer som gjaldt. Jeg var helt oppsatt på fisking, så lenge fiskestang og nok sluker var med var jeg fornøyd.

 

Når du virkelig skal koble av i sommer, hva gjør du da?
 

Da putler jeg på i drivhuset vårt med podcast på øret. Drivhuset er pittelite, men gjør jobben. Jeg tror belønning i form av ro og nytelse er større enn antall tomater og agurker.

Arild Frøkedal - Sales Director, Marine Aluminium

Hvordan ser din ideelle sommerferie ut, og hvorfor er den viktig for deg?
 

Da har jeg fått unna alle ting som skulle vært gjort, både oppgavene på jobb og praktiske ting som maling og vedlikehold hjemme. Dette skjer jo sjelden… Ellers blir det å nyte livet på best mulig måte, og bruke hver og nn av de fine dagene på best mulig vis.


Hva er dine beste sommerminner fra barndommen?

Jeg har alltid vært glad i å reise, og kjøre bil, så bilturene på camping rundt i Norge og Skandinavia da vi var unger var alltid et høydepunkt. Turene til Sørlandet, Legoland i Danmark eller Sverige var alltid kjekt.

Når du virkelig skal koble av i sommer, hva gjør du da?

Da er jeg helst med familie eller gode venner, enten ved naustet i Valevåg eller på tur en eller annen plass i verden. Sol, sjø, god mat og drikke i tillegg gjør sommeren perfekt.

Brit Astrid Grønning Strømfors - Global Sales Director, Seagarden
 

Hvordan ser din ideelle sommerferie ut, og hvorfor er den viktig for deg?
 

Min ideelle sommerferie består av å tilbringe tid sammen med familien, gjerne ved å reise til et sted vi ikke har vært før og oppleve nye ting sammen. I hverdagen er vi alle svært travle, så det er utrolig fint å bruke deler av sommerferien til å gjøre noe sammen. I tillegg elsker jeg å være på fjellet, gå turer og nyte roen og stillheten. Rett og slett bare koble helt av.

 

Hva er dine beste sommerminner fra barndommen?
 

Pappa er fra Åmdalsverk i Telemark, og hver sommer dro vi dit for å besøke bestemor og resten av familien. Jeg hadde mange gode venner der som jeg alltid gledet meg til å møte. For meg var det ikke sommer uten et besøk til Åmdalsverk. I tillegg dro vi ofte på campingferie i Norge, Sverige eller Danmark sammen med en annen familie. Jeg har utrolig mange gode minner fra disse turene. Et par ganger dro ferden også til Tyskland, jeg husker enda at vi på en ferie dit smakte sjokoladesoftis, fortsatt mener jeg at dette må ha vært verdens beste is.

 

Når du virkelig skal koble av i sommer, hva gjør du da?
 

Da leser jeg en god bok, noe jeg alltid ser frem til å gjøre når vi er på ferie for det er stort sett da jeg har tid. Dersom jeg er hjemme, pleier vi alltid å ha noen ferieprosjekter, enten ute i hagen eller inne i huset. Det å ha tid til å bruke tiden på ulike prosjekter hjemme, gjerne med en god podcast på øret, det er avslappende for meg. Det er iallfall helt fantastisk å koble av etterpå når prosjektet er ferdig.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund