Haugesund Sparebank på flyttefot

28.06.2024
Haugesund Sparebank flytter inn i Caiano´s kommende nybygg ved Smedasundet.
Blir en del av Caiano´s nybygg ved Smedasundet.
Haugesund Sparebank flytter, i følge en pressemelding.

-Vi skal få et nytt hjem og det er bare et steinkast unna dagens beliggenhet. Nærmere bestemt til Caiano´s nybygg ved Smedasundet. Hovedkontoret i Haraldsgata har vært modent for en oppgradering lenge. Dette har vært en lang prosess med store og viktige valg. Skal vi bli og pusse opp, eller er tiden moden for å flytte videre? Nå er beslutningen tatt, sier adm. banksjef Bente Haraldson Syre.

-Vi har vært og er veldig glade i bygget vårt i Haraldsgata. Samtidig ser vi at det er et upraktisk bygg for oss, slik vi jobber i dag. Vi må rigge oss bedre for dagens og fremtidens bankvirksomhet,
og ser frem til å flytte inn i lokaler som er mer hensiktsmessige både for våre kunder og ansatte.Vi vil fortsatt være den samme banken med personlige rådgivere som vil gi gode råd og personlig oppfølging. Samtidig tror vi at vårt nye hjem vil være med på å befeste bankens posisjon. Vi skal bruke flyttingen til å sette innovasjon på dagsordenen og gleder oss til å utnytte dette potensialet, sier Syre.

Det var i følge Syre mange grunner til at valget falt på Caiano sitt nye prosjekt ved Smedasundet.
-Dette er et bygg som gir mye lys, samtidig som nærheten til sundet og kaien skaper en helt egen stemning. De nye lokalene vil bli enda bedre tilrettelagt for en god kundeopplevelse, og vil sørge for at de ansatte kan samarbeide tettere mellom ulike forretningsområder. Noe som vil gi en bedre og mer effektiv hverdag for alle.

- Har de ansatte det bra, har kundene våre det bra. Her kan vi både ha de gode en-til-en samtalene med kunder og invitere til større møter og arrangementer. Vi håper og tror at dette blir et godt sted å være for alle, sier adm. banksjef Bente Haraldson Syre.

Bilde under: Banksjef Bente Haraldson Syre.

Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund