Historisk godt resultat for Berge Sag Gruppen

17.06.2022
Rolf L. Sjursen, konsernsjef i Berge Sag Gruppen.
Selskapet passerte for første gang 1 milliard i driftsinntekter, og endte på et rekordresultat på nær 80 millioner kroner.
Berge Sag har opplevd solid vekst over de siste årene. Driftsinntektene for Berge Sag har økt med over 120% siden 2018, og resultatet har økt med 130% i samme periode.
– Mye av forklaringen til den gode utviklingen ligger i bredden i virksomheten vår, kombinert med ekspansjon i nye markeder, forklarer Rolf L. Sjursen, konsernsjef i Berge Sag Gruppen.

Takker de ansatte
Han er tydelig på at slike resultater ikke kommer av seg selv.
– Det er utfordrende tider som ligger bak oss for store deler av denne perioden, med pandemi, leveranseproblemer, prisstigninger og utfordringer med å få tilgang på utførende kapasitet. Alt dette har ansatte i alle ledd i organisasjonen vår håndtert på en mesterlig måte. Det er folkene som utgjør den viktigste forskjellen mellom bedrifter, og hos oss har innsats og engasjement virkelig vært enestående, mener Sjursen.

Berge Sag har i denne perioden brukt tiden godt, med økt innsats på driftsoptimalisering, samtidig som selskapet har investert i nye og fremtidsrettede IT-løsninger.
– Selv om vi gikk inn i 2022 med god ordrereserve, er det fortsatt noen truende skyer i horisonten i form av uro i Europa, rentestigning, galopperende energi- og matpriser og leveranseutfordringer. Vi må likevel kunne glede oss over det vi har oppnådd, og samtidig kjenne på en trygghet i at vi står godt rustet til å møte det som kommer, sier Sjursen. I slike tider setter nok kunder og andre ekstra pris på å ha økonomisk solid aktør som medspiller.

Satser videre
Så langt i år har Berge Sag ansatt flere nye dyktige medarbeidere, investert i ny produksjonshall på 1500 kvm, doblet selskapets precut-kapasitet, og startet første produksjonslinje for vegg og takelementer.
– Selv om vi nå planlegger for konsolidering i året vi er inne i, er Berge Sag fortsatt en organisasjon med ambisjoner for fremtiden, avslutter Sjursen.
Bygg & Anlegg
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund