Huwim AS ansetter ny daglig leder

08.06.2024
Rune Bringedal er ny daglig leder i Huwim AS.
Rune Bringedal er ansatt som ny daglig leder i Huwim AS. Bringedal kommer fra stillingen som CEO i Imenco AS og tar med seg en omfattende erfaring og kompetanse innen industri, ledelse og forretningsutvikling.
Styreleder Elin Marie Halvorsen uttrykker stor tilfredshet med ansettelsen.

-Vi er svært fornøyde med å ha Rune Bringedal med på laget. Hans omfattende erfaring og imponerende merittliste innen både industri og ledelse vil være uvurderlig for oss i denne spennende vekstfasen. Vi er overbevist om at han vil bidra til å styrke vår posisjon nasjonalt og internasjonalt, og vi ser frem til å jobbe sammen for å nå våre ambisiøse mål, sier hun i en pressemelding.

Bringedal ser frem til å starte i Huwim AS.

-Jeg gleder meg, og er både stolt og spent over muligheten til å skalere denne bedriften sammen med vårt solide team. Jeg ser frem til å bidra til videreutviklingen av selskapets teknologi og produkter, sier den nye daglige lederen.

Huwim AS er en innovativ oppstartsbedrift som ble etablert i 2017 som et svar på industriens høye krav til å inspisere og dokumentere sveisetekniske operasjoner. Med sin unike teknologi har Huwim utviklet verktøy som forenkler innhenting av sveisedata uten å øke bemanning. Dette sikrer bedrifter som benytter systemet, økt kvalitet, bærekraft og bedre lønnsomhet. Etter en vellykket emisjon i 2023, fokuserer selskapet nå på internasjonal ekspansjon og bygging av en solid organisasjon. Huwim AS har allerede etablert seg som en nøkkelaktør i markedet og fortsetter å vokse med støtte fra en sterk aksjonærgruppe.

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund