Idéer møter muligheter

17.10.2024
Hanne B. Grutle i DNB ser fram til et innholdsrikt arrangement 24. oktober 
Pitching, erfaringsutveksling og inspirasjon på årets DNB NXT
 
Den 24. oktober samles gründere, investorer og næringslivsaktører i Festiviteten til DNB NXT i Haugesund – et arrangement som har blitt en viktig møteplass for innovasjon og entreprenørskap.

Pitchekonkurransen står som en av dagens høydepunkter, hvor deltakerne kjemper om en premie på 20.000 kroner og får muligheten til å imponere potensielle investorer. Men kanskje enda viktigere er treningen i å pitche sin idé foran et stort publikum.

- Årets Pitch Perfect-deltakere er utrolig heldige som får verktøy, råd og mulighet til å trene på pitching. Vi er så imponerte over arbeidet Rikke Lønning og Validé Haugesundregionen gjør for å styrke gründernes evne til å lykkes i markedet – og ikke minst er vi imponert over hvor dyktige «pitcherne»  har blitt.  De beste deltakerne fra Pitch Perfekt-programmet hos Validé Haugesundregionen får også sjansen til å stå på scenen under pitchekonkurransen. Bare å glede seg, fastslår Hanne Grutle fra DNB, som også understreker at arrangementet byr på en rekke  spennende foredrag.

- Vi gleder oss blant annet til å høre Tore Gautesen fra NOR Offshore, som tar oss med på selskapets reise fra en beskjeden tilværelse i en garasje på Stoltenbergkaien til en betydelig internasjonal aktør innen utleie og løsninger for offshore- og subseanæringen, sier Grutle.

I tillegg er det verdt å nevne blant annet Tore Gjedebo, som er kjent for sitt arbeid med Fauna Eksperimentet og har vært en viktig stemme innen bærekraftige forretningsmodeller i Norge. Hans erfaringer og innsikt vil gi deltakerne verdifull læring rundt innovasjon og fremtidens forretningsstrategier. Cecilie Skog, en av verdens mest kjente eventyrere, vil også inspirere deltakerne med sine historier om utholdenhet og samarbeid, og hvordan man kan overvinne tøffe utfordringer, smiler Grutle, som gleder seg over et spennende program. Hun understreker samtidig viktigheten av denne type arrangementer.

- Vi er helt avhengige av at gründere og vekstbedrifter lykkes for at vi skal sikre økonomisk vekst, avslutter hun.  

Her kan du lese mer og melde deg på: Haugesund | DNB NXT | Bedrift fra A til Å - DNB




I fjor var det Carl Haukås i Anti Diet som vant Pitchekonkurransen. Hvem som stikker av med seieren i år får vi vite 24. oktober.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 Sør-Norge
Hydro
Eurojuris Haugesund