IKEA til Amanda Storsenter

16.08.2022
IKEA etablerer planleggingsstudio på Amanda Storsenter
Haugesund er blant de første studioetableringene
De første planleggingsstudioene kommer til Porsgrunn, Arendal, Sarpsborg og Haugesund, og etter hvert kommer enda flere til, skriver de i en pressemelding.

- Vi gleder oss til å komme nærmere flere av kundene – og gjøre det enklere for folk å besøke oss, sier administrerende direktør for IKEA Norge, Carl Aaby.

IKEAs planleggingsstudioer er små enheter (50 - 100 m²) tilknyttet kjøpesentre og andre populære handlesteder. Her kan kundene få inspirasjon og hjelp til å planlegge og bestille kjøkken, garderobe eller andre hjeminnredningsløsninger, enten ved å bestille time på forhånd, eller bare stikke innom. Kundene kan ikke handle varer på IKEAs planleggingsstudio, men de kan, som alltid, bestille varene hjem.

- Vi ønsker å tilby kundene våre en sømløs handleopplevelse uansett hvor de handler. Gjennom IKEAs Planleggingsstudioer vil vi være tilgjengelig for flere. Som kunde vil du møte dyktige hjeminnredningseksperter, og få hjelp til planlegging, bestilling og hjemlevering. Vi tror disse møtepunktene blir et flott tillegg til eksisterende varehus, sier Aaby.

Senterleder fornøyd
Senterleder Janne Stange på Amanda Storsenter er naturlig nok fornøyd.

- Vi gleder oss til å gjøre IKEA mer tilgjengelig for kundene våre. IKEAs planleggingsstudio vil være et fint tilskudd til senteret vårt og passer primærmålgruppen vår perfekt, sier hun i en kommentar.

I Norge åpnet IKEA sitt første planleggingsstudio i februar 2020, i Akersgata 28 i Oslo sentrum. Konseptet finnes også i andre IKEA-markeder som Danmark, Sverige, Spania, Portugal og Italia – og nå vil enda flere norske kunder også kunne benytte seg av tilbudet.

Hit kommer det IKEA planleggingsstudio:
  • Haugesund: Amanda Storsenter
  • Porsgrunn: Down Town
  • Sarpsborg: AMFI Borg
  • Arendal: Alti Harebakken
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund