iteam styrker sin posisjon i Rogaland

09.12.2022
Fra venstre: Stian Lauknes og Mats Tonning fra iteam, samt Johnny Hinna, Kristian Hinna, Jørund Øyri og Eirik Hinna fra Belltech.

 
Stavanger-baserte Belltech Computer AS blir en del av iteam
iteam er et av Norges raskest voksende IT-selskaper med mer enn 30 lokasjoner fra Svalbard i nord til Kristiansand sør. Nå blir også Stavanger-baserte Belltech computer med på laget. 

Regiondirektør Stian Lauknes er glad for at Belltech har valgt å bli med iteam:  -Det er ikke til å legge skjul på at vi lenge har hatt et ønske om å etablere oss i Norges energihovedstad, og er derfor veldig tilfreds med at Belltech Computer har bestemt seg for å bli med iteam.

Samlet har iteam en ganske formidabel portefølje av IT-tjenester og kunder, og er i dag representert på 32 geografiske lokasjoner med til sammen 260 medarbeidere, 7 000 aktive kunder og en omsetning på ca. 765 MNOK.Blant annet er konsernet allerede en betydelig leverandør til havbruksnæringen, med Grieg Seafood som sin største kunde i Rogaland, og har i tillegg store tjenesteleveranser innen både maritim sektor, bygg og anlegg, helse og annen industri, heter det i en pressemelding.

Dette er en utrolig spennende mulighet for både oss, kundene våre og regionen vår», sier daglig leder Kristian Hinna i Belltech. «Selskapets suksess så langt er basert på dyktige medarbeidere og god kundeservice, selvfølgelig kombinert med ettertraktede produkter og tjenester. Dette har resultert i at vi har hatt en stadig økende oppdragsmengde, lønnsom vekst og god likviditet siden oppstarten i 1991», forteller Hinna.

-Vi skal fortsatt levere IT-løsninger lokalt med samme mannskap, og får i tillegg tilgang til et nasjonalt IT-kompetansenettverk, og mulighet for å vokse i et landsdekkende selskap som ser på lokal tilstedeværelse som et av sine viktigste konkurransefortrinn.
  
Den systemtekniske integrasjonen av Belltech har allerede startet mot iteam, og over nyttår vil selskapet offisielt skifte navn og profil.

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund