Klar - ferdig... Her er programmet!

08.06.2023
Årets Leder & HR-dagen handler bl.a om prestasjonsledelse og trygge og effektive team. Bildet er fra fjorårets storsamling.    
Blant høydepunktene på årets Leder & HR-dag står psykologisk trygghet, teamutvikling,  prestasjonsledelse - og Norges råeste mentaltrener…
 
-Endelig kan vi presentere årets program! Dette blir, kort oppsummert, en fantastisk dag, mer konkret og aktuell enn noen gang, sier prosjektleder Ingeline Kaldestad.

Beholde og tiltrekke flinke folk
-Virksomheter må jobbe stadig hardere for å tiltrekke seg og beholde ansatte. Denne dagen vil sånn sett fungere som en verktøykasse – og gi et verdifullt bidrag i form av kunnskap og inspirasjon til både ledere, HR-medarbeidere – og ellers alle som jobber i team, påpeker Kaldestad – og fortsetter;  

Norges råeste mentaltrener; den beste prestasjonen ligger foran oss!
-Dagen inneholder bl.a foredrag med tidligere Bjørn Mannsverk, kjent for å utrette mentale mirakler i Bodø Glimt-garderoben. I oktober 2022 ble han hentet inn av Nikolai Tangen i Oljefondet – og jobber nå som som mentaltrener for Oljefondet. – Her er det mye nyttig kunnskap å hente, både på individ- og på organisasjonsnivå.

Nyttig blir det også når 3 lokale ledere deler sine perspektiver, utfordringer og erfaringer om ledelse. 3 x 8 minutter om ledelse – det blir utvilsomt interessant å få med seg, fastslår prosjektlederen.  

Effektive team; Har du det bra, gjør du det bra!
I tillegg framhever Kaldestad Bård Fyhn, Norges fremste ekspert på Psykologisk Trygghet i team.  -Psykologisk trygghet er ferskvare – og graden av psykologisk trygghet i teamet kan forklare hvor effektiv gruppen er; Har du det bra – gjør du det bra, hevder Fyhn, som ser fram til å dele både råd, tips og en god dose faglig kunnskap på Leder & HR-dagen 5. oktober, sammen med noen av Norges beste fagpersoner på ledelse og organisasjonsutvikling.

Her kan du lese mer og melde deg på:   
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund