Klar til å samles!

25.08.2021
Svein Ove Vetrhus fra Transportkompetanse ser fram til en etterlengtet og travel samling! 
Etter en nødvendig «korona-pause», inviterer Transportkompetanse igjen til storsamling
Transportkompetanse Haugesund AS, Volvo Maskin og Volvo Norge starter igjen opp med sin årlige samling med deltakere fra hele landet, i Haugesund. 

-Vi har lenge vurdert frem og tilbake på om samlingen kunne gjennomføres. Det har vært en glede å se enden på begrensningene grunnet pandemien, og ikke minst har det vært en sann glede å invitere kunder, samarbeidspartnere og egne ansatte fra hele landet. De gleder seg minst like mye til å samles og få faglig påfyll, sier en glad Svein Ove Vetrhus fra Transportkompetanse – og legger til: -Vi samler 250 deltakere, som kan se fram til et tett program hele helgen.  Vi skal bruke Maritim hotell, Høvleriet og også et stort telt på vårt eget område. Smittevern har vi selvsagt stort fokus på. I samarbeid med Bedriftshelsetjenesten til Scandic Maritim, vil deltakerne bli testet før de møtes, for å sikre et smittesikkert arrangement, fastslår en travel og forventningsfull Vetrhus.   
 
Gratis foredrag til regionens innbyggere 
Arrangørene, bestående av Volvo Norge, Volvo Maskin og Transportkompetanse ønsker  i år tilby gratis foredrag med kjente Egil Svartdal til regionens innbyggere. Plasshensyn og restriksjoner setter foreløpig et tak på 400, men arrangørene håper på at trinn 4 kommer tidsnok til at det kan bli 872 i Maritim Hall 3. september kl. 16.00. 

-Jeg har selv sett foredraget med den kjente TV-pastoren - og forventer at det blir rift om gratis-billettene. Her blir det både humor og inspirasjon,  fastslår Vetrhus. 
  
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund