Klinikk Selsaas utvider

23.11.2022
Kiroprakter og daglig leder i Klinikk Selsaas, Regy Selsaas.
Oppretter ny avdeling der alt startet i 2007
 Klinikk Selsaas utvider og starter opp en ny avdeling i sentrum. For Selsaas selv, Regy Selsaas, er det noe nostalgi knyttet til de «nye» lokalene i Sørhauggata 129.
 
-Det var faktisk der jeg startet det hele i 2007 – den gang het vi centrum kiropraktikk og fysioterapi, sier Selsaas.
 
Klinikken har vokst siden sin spe begynnelse i sentrum. I lokalene i Rennesøygata 16, hvor de er lokalisert i dag, jobber det tre kiropraktorer, tre fysioterapeuter, én muskelterapeut, to personlige trenere og en klinikkoordinator.
 
-I tillegg er vi på jakt etter nok en kiropraktor, som sammen med en av fysioterapeutene skal jobbe i den nye avdelingen, sier han.
 
-Vi ser vi ikke har så mye å vokse på her lengre. Derfor tror jeg en ny avdeling i sentrum vil være godt for oss som klinikk, og for byen generelt, sier han.
 
Det et er mye å jobbe med om dagen. Selsaas merker godt at arbeidslivets stress manifesterer seg i fysiske symptomer. Han mener folk bør prioritere å bevege seg mer.
 
-Det er mye stress i samfunnet. Både fysisk og psykisk. Mye av stresset setter seg i nakke, skuldre og korsrygg. Vi hjelper folk forhindre og eventuelt komme raskere tilbake fra sykemeldinger, sier han.

Nå gjenstår det bare å pusse opp to behandlingsrom i lokalene i sentrum før avdelingen etter planen åpner 2. januar.
Helse
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund