Kontrakt på 384 millioner til Vassbakk & Stol

14.02.2022
Skal utføre grunnarbeidene på Bergen stasjon - Fløen.
 
I en pressemelding skriver Vassbakk & Stol at de har inngått kontrakt med Baneservice om gjennomføring av grunnarbeider i prosjektet Bergen stasjon - Fløen . Kontrakten har en verdi på 384 millioner kroner ink.l mva.

-Vi er svært glade for å vinne en så stor kontrakt hvor vi skal delta i ombyggingen av Bergen hovedstasjon, sier en fornøyd ad. dir i Vassbakk & Stol, Inge Jan Thorsen

 -Kontrakten passer oss godt i forhold til vår kapasitet når det gjelder prosjektledelse og fagarbeidere. Den er også viktig fordi den er med å sikre forutsigbar produksjon i hovedsak fra 2 kvartal 2022- til 2 kvartal 2024, fortsetter han.

Ifølge Thorsen blir det et krevende prosjekt på grunn av kontinuerlig togtrafikk gjennom hele prosjektperioden.

Arbeidene inngår i utbyggingsprosjektet Nygårdstangen - Bergen – Fløen som Baneservice utfører for BaneNOR.

Vassbakk & Stol blir underentreprenør for Baneservice og får ansvar for alt av grunnarbeider, håndtering av masser, oppbygging av grøfter, opparbeidelse av grunn, vann og avløpssystemer, sortering av masser samt asfaltering. 

-Byggestart blir i mai 2022 og kontraktsarbeidene skal være avsluttet i mai 202. Kontrakten inngår i ordrereserven for 1 kvartal 2022, heter det i pressemeldingen.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund