Ledertokt med Statsraaden?

28.10.2021
(Foto: lehmkuhl.no)
Høsten ‘22 er det mulig for ledere å bli med på «One Ocean Expedition» med Statsraad Lehmkuhl
Seilskipet startet den unike jordomseilingen i august i år. I hele nitten måneder skal skipet seile over 55.000 nautiske mil og utforske 36 havner rundt om i verden.
Målet for jordomseilingen er å skape oppmerksomhet, samt å lære og dele kunnskap om havets helt avgjørende rolle for en bærekraftig fremtid i et globalt perspektiv.
Næringsforeningen Haugalandets gode kollegaer i Bergen – Bergen Næringsråd – inviterer ledere på to unike ekspedisjoner fra september 2022.

Studiepoeng
Den første muligheten er Tokyo-Shanghai 14.–26. september. «One Ocean Sustainable Leadership». Målgruppen her er norske og internasjonale ledere og talenter i privat og offentlig sektor – alle som ønsker å utvikle sin lederrolle, og dykke dypere ned i begrepet bærekraftig ledelse.
«Toktet» gir også deltakerne 10 studiepoeng i bærekraftig ledelse. Høgskulen på Vestlandet er kursansvarlig, og foruten en rekke forelesninger og samtaler i løpet av selve seilasen, er det lagt opp til faglige samlinger både i Tokyo og Shanghai, samt invitasjon til seminar sammen med «One Ocean Top Executive», som er navnet på den andre ekspedisjonen.

Toppledere
Sistnevnte går fra Shanghai til Hong Kong 26. september til 5. oktober og retter seg mot norske og internasjonale toppledere innen næringsliv, politikk, diplomati og akademia. Også her blir det
seminarer i begge havner. Etappen har tema «Beyond border».
Fokuset er modig ledelse, effektivt samarbeid og bygging av ny kunnskap. Toppledere har her mulighet for å utvikle unike nasjonale og internasjonale nettverk, oppleve internasjonalt samarbeid på sitt beste, og ikke minst få utvikle sin faglige kunnskap gjennom møter med banebrytende selskaper og organisasjoner.
Det er begrenset plass på begge seilasene, men det er fremdeles mulig å melde seg på, i følge administrerende direktør i Bergen Næringsråd, Marit Warncke.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund