Mani kjøper Tennis Bergen

13.03.2023
COO i Mani, Mehrdad Mansoori, ser frem til å jobbe sammen med det erfarne og dedikerte Tennis-teamet.
Oppkjøpet vil gi større tilstedeværelse i Bergens-området og utvide skokjedens utvalg av sneaker-produkter og livsstil
Larssen Sko Holding AS, eier av den ledende norske skokjeden Mani, kunngjorde i dag at de har kjøpt opp Tennis i Bergen – en lokal skoforretning som spesialiserer seg på sneakers og livsstil.

Oppkjøpet vil gi Mani større tilstedeværelse i bergensområdet og utvide skokjedens utvalg av sneaker-produkter og -tjenester.

– Tennis har en sterk posisjon i lokalsamfunnet i Bergen, og dette oppkjøpet vil gi oss muligheten til å utvide vårt utvalg og tilbud til både lokale kunder og besøkende. Vi ser frem til å jobbe sammen med det erfarne og dedikerte Tennis-teamet, sier Mehrdad Mansoori, COO i Mani.

Tennis, med beliggenhet sentralt på Torgallmenningen i Bergen sentrum, vil fortsette å drive under sitt nåværende navn og tilby det samme store utvalget av produkter og tjenester som tidligere.

Kundene vil imidlertid i tillegg få tilgang til Manis brede utvalg og tjenester i sine butikker, og vil kunne dra nytte av deres omfattende ekspertise og erfaring innen livsstilsbransjen.

Kjøpet av Tennis markerer en videre vekst for Mani, som i dag har hele 18 butikker og 110 ansatte i Norge samt et stort online-tilbud av sko, skoprodukter og -tjenester.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund