Novaform vokser nasjonalt og lokalt

26.04.2021
Idunn Ervesvåg har travle dager i sin nye jobb i Novaform!
Spennende jobb har fått Idunn «him» igjen…
 
 I 2021 har Novaform vokst til 75 ansatte fordelt på 10 kontorer over hele Sør-Norge, og ambisjonen om å bli landsdekkende er i aller høyeste grad innen rekkevidde!  Til tross for Corona-situasjonen, har Novaform valgt å satse: -Bare det siste året har vi økt med 30 nye ansatte nasjonalt , og utvidet med 5 kontorer. Lokalt har vi nye avdelinger i Odda og i Ølen – og voksende kontorer både på  Stord og i Haugesund, sier en fornøyd avdelingsleder i Haugesund Per Hillesland – og fortsetter: - Her i Haugesund er vi ekstra glade og stolte over å ha knyttet til oss unge som kommer «him» igjen»,  som følge av spennende jobber.

Siste tilskudd på stammen på Haugesund-kontoret er Idunn Ervesvåg, som etter flere år i Skanska Oslo nå er tilbake i hjembyen:

Det er utrolig hyggelig å komme hjem igjen. Haugesund har så mye spennende å by på, bare en er litt frampå og nysgjerrig. Novaform er et selskap med dyktige medarbeidere, god kultur og sunne verdier, noe jeg setter stor pris på - og som var viktige momenter for mitt valg. I tillegg opplever jeg at Novaform er fremtidsrettet – både i form av teknologi og digitalisering – og ikke minst i form av ambisjoner for framtiden. 

Idunn kommer fra Skanska i Oslo hvor hun jobbet som produksjonsleder, der har hun bl.a  hatt ansvar for oppfølging av underentreprenører, økonomistyring, HMS og KS. I tillegg har hun bistått Skanska Commercial Development Nordic i Stockholm med deres globale sikkerhetsarbeid.

Idunn er utdannet byggingeniør og bedriftsøkonom – og under studietiden hadde hun et internship i Høyden AS, som er spesialister på tilkomstteknikk i høyden.
Det har lenge vært et kvinneunderskudd i byggenæringen på alle nivåer. Næringen er avhengig av mangfold – og nå, heldigvis, opplever man en økning i kvinneandelen i bransjen.    

-Jeg har alltid vært fasinert, interessert og nysgjerrig på hvordan ting bygges og henger sammen. Jeg ville arbeide med folk, ha en jobb som var utfordrende, synlig og som hadde en stor betydning.  Alle disse kriteriene fant jeg i fagfeltet til en byggingeniør. Ingen prosjekter er like og alle har sine utfordringer. En blir aldri ferdig utlært og ingen dag er lik- det liker jeg, fastslår Idunn. Sammen med gode kolleger i Novaform ser hun nå fram til spennende prosjekter og travle dager.  

 
Arbeidsmarked
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund