Ny avdelingsleder hos Level Personal

31.05.2023
Kjersti Tveito Veim har solid erfaring og kompetanse. Hun er opptatt av at både bedriftene og arbeidstakerne skal føle seg ivaretatt gjennom rekrutteringsprosessen.
Kjersti Tveito Veim gleder seg!
Veim har vært ansvarshavende sosionom på sykehus og butikkeier i over 12 år. Nå forlater hun jobben som seniorrådgiver i NAV og blir ny avdelingsleder for rekruttering i Level Personal.  

Jakten på den riktige kompetansen er sterkt gjeldende på Haugalandet for tiden. Rekrutteringsbyråene har det travelt – og må stadig innrette seg etter markedet. Level Personal så behovet for nye krefter, og er glade for å få Kjersti som avdelingsleder.

– Bakgrunnen hennes er spennende, hun har mye erfaring og bredt nettverk. Kjersti kommer til å styrke oss ytterligere – og hun passer profilen vår veldig godt, sier daglig leder Tor Arne Egeland.

Målet til Level Personal er å fortsette satsingen på rekruttering, bli en enda større aktør lokalt – og rett og slett hjelpe enda flere kunder.

– I vår jobb er vi alltid på let etter kompetanse, jeg kjente til Kjersti fra før og ble ekstra oppmerksom på henne på LinkedIn. Jeg tenkte at henne må vi ta kontakt med. Vi så behovet for en ny, erfaren rådgiver og Kjersti så ut til å passe perfekt. Så vi tok kontakt med henne og spurte om en prat, forteller salgssjef Arnt Ole Bang.

Perfekt match
Slik ble altså Kjersti Tveito Veim headhuntet til jobben som avdelingsleder for rekruttering i Level Personal. Et stort kompliment – naturligvis.

– Jeg har jobbet i ni år i NAV og stortrivdes. Jeg var ikke på jakt etter ny jobb, men ble selvsagt både smigret og nysgjerrig da Arnt Ole tok kontakt. Da de fortalte om hvordan de jobber i Level Personal ble jeg veldig interessert. Hadde det som står i arbeidsavtalen min vært listet opp i en stillingsutlysning så hadde jeg nok søkt. Denne jobben er veldig meg, sier Kjersti.   

Veim begynner i den nye stillingen 1. juni.
Arbeidsmarked
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund