Ny Westcon-sjef!

26.04.2021
Jarle Christian Sørhaug gikk inn i stillingen som daglig leder i Wetcon Group 1. april. Han får også rollen som CFO for hele konsernet.
 
Jarle Sørhaug er ansatt som daglig leder for Westcon Group
Jarle Christian Sørhaug har i følge en pressemelding gått inn i stillingen fom.1. april, etter at tidligere daglig leder, Helge Jørgensen, sa opp sin stilling i februar i år. Han får også rollen som CFO for hele konsernet.
 
«Jeg får store sko å fylle etter den kjempejobben Helge Jørgensen har gjort for Westcon Group gjennom mange år, men jeg ser på dette som en spennende utfordring.» sier den nye daglige lederen i Westcon Group.

Helge Jørgensen fulgte med Westcon Power & Automation da firmaet ble solg til Longship AS i mars i år.

Med en utdannelse i økonomi fra BI, har Sørhaug tidligere jobbet blant annet i Helseleveranser, vært Økonomisjef i Westcon Løfteteknikk, vært CFO i Level Group og i 2020 kom han tilbake til Westcon Group som Økonomisjef;

«Jeg ble med Karl Johan Jentoft (daglig leder i Westcon Løfteteknikk AS) som hans høyre hånd i nesten 20 år, og fikk være med på en helt utrolig reise, før jeg i 2018 valgte å takke ja til en stilling som CFO for Level Group. Etter nesten 2 år i Level var jeg tilbake i Westcon konsernet, denne gangen i Westcon Group som Økonomisjef sammen med Helge Jørgensen som min sjef.

Etter mine 22 år i Westcon systemet kjenner godt til mange av de mekanismene som gjelder innad i organisasjonen.»

Sørhaug er vokst opp på Sørhaug i Haugesund, og sier selv han i bunn og grunn er en lokal Djervgutt.

«Jeg ser på meg selv som en person som er rolig av natur, som lytter til alle før jeg tar beslutninger. Og selvfølgelig veldig interessert i fotball».
Westcon Group er familieeid og har med mange års erfaring posisjonert seg som en av de ledende totalleverandørene av trygge, effektive og innovative løsninger, tjenester og produkter innen offshore, energi og maritim industri.

Westcon bidrar til å gjøre rigger og skip tryggere og mer effektive med erfarne og kompetente medarbeidere i en veletablert prosjektorganisasjon.

Med verftene i Ølen, Florø, Karmsund og Helgeland tilbyr Westcon et bredt spekter av tjenester og produkter via følgende selskap:

‍Westcon Yards
‍Westcon Løfteteknikk (WCL)
Westcon Olvondo
Westcon Geo
Westcon Design
Westcon Power & Automation – Installation AS
Westcon Eiendom
Inspectio AS 
Industri
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund