Nytt sted for vinkjennere

31.03.2022
To Glass åpner Vinoteket i underetasjen lørdag 2. april
Lørdag 2. april åpner To Glass dørene til underetasjen og inviterer til åpning av Vinoteket; en ny og spennende vinbar med en koselig speak-easy-atmosfære, skriver restauranthuset i en pressemelding.

I tillegg til enkel matservering og smakfulle viner, vil menyen de tilbyr ta deg med på en reise rundt om i verden med forfriskninger oppkalt etter alt fra lokale steder som Utsira og Hardanger til internasjonale storbyer som London og New York.

En ide ut ifra pandemien
Etter to uforutsigbare år med mye nedstengninger og uvisshet, syntes innehaver John Lohne at det var på tide med en forandring nå som samfunnet har åpnet opp igjen. Lohne har lang erfaring innenfor bransjen, og ønsket om å skape noe nytt og unikt i hjembyen førte han til ideen om Vinoteket.

- Etter flere år med mye isolasjon, så vi behovet for folk i byen å kunne møtes ute og være mer sosiale. Pandemien har gått sterkt inn på oss alle, og vi har merket at det har oppstått et behov for å møte både venner og kollegaer i en sosial setting mer enn noensinne. Vi ønsket å lage en atmosfære for nettopp dette, og ut ifra det kom ideen om To Glass Vinotek, sier Lohne.

Ikke bare en møteplass
På toppen av det hele ønsker Lohne at Vinoteket ikke bare skal være en møteplass for kjente og kjære, men også et sted for kunnskap og læring. Gjennom hele året vil det holdes vinsmakinger i underetasjen, ledet av en erfaren sommelier med erfaring på forskjellige områder knyttet til vin. Enten du kan litt om vin eller er helt nybegynner innenfor feltet, understreker Lohne at alle er velkomne på arrangementene.

- To Glass er min store lidenskap. Det finnes alltid et ønske om å forbedre seg og skape noe nytt og spennende i denne industrien, og jeg har troen på at Vinoteket og arrangementene som blir holdt her vil bli et positivt tilskudd til byen og folkene som bor her, forteller Lohne.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund