Odd Hansen inngår samarbeid med CoOwner

12.05.2023
Kjetil Alvheim, daglig leder i Odd Hansen Prosjekt AS.
Tilbyr boligkjøpsmodell som gjør at flere kan komme seg inn på boligmarkedet gjennom deleie.
 
Odd Hansen kan i følge en pressemelding, nå tilby en boligkjøpsmodell som gjør at langt flere kan komme seg inn på boligmarkedet gjennom deleie.

-Prisvekst og høye krav til egenkapital, bidrar til at mange ser på det å komme seg inn på boligmarkedet i dag som kun en fjern drøm.Nå er imidlertid drømmen nærmere og mer realiserbar for flere. Odd Hansen har nemlig inngått et samarbeid med CoOwner – et selskap som tilbyr en alternativ boligkjøpsmodell basert på deleie, som i grove trekk går ut på at du kjøper deler av en bolig, men disponerer og bor i hele, sier Kjetil Alvheim, daglig leder i Odd Hansen Prosjekt AS.

Klar og trygg vei til fullt eierskap

Deleie gir i følge Alveheim flere en reell mulighet til å komme seg inn i boligmarkedet på en trygg og forutsigbar måte. Først med kjøp av en ideell andel av boligen, men ikke minst med en klar og tydelig vei til fullt eierskap.

-Deleie handler først og fremst om å ta del i et boliglån og den verdiskapningen som boligmarkedet normalt gir over tid. På den måten får man også mulighet til å bygge egenkapital, som etter hvert vokser seg stor nok til at man kan eie hele boligen på egenhånd. Ikke minst gir medeierskapet også en forutsigbar bosituasjon, sier Alvheim.
 

Kunder i alle livsfaser
-Det er ikke bare førstegangskjøpere som kan benytte seg av denne formen av delbetaling, og CoOwner har kunder som er inne i alle livsfaser – fra førstegangskjøpere, til reetablerere og mennesker sent i livet, sier Avheim

De første boligprosjektene til Odd Hansen hvor man kan benytte seg av denne alternative boligkjøpsmodellen er Tjøsvollvatnet i Åkrehamn og i Førreparken i Tysvær.

- Ofte ser vi at det er en kombinasjon av flere årsaker til at folk ikke klarer egenkapitalkravet. Med vårt nye finansieringstilbud tror vi at flere av våre interessenter vil få mulighet til å bli huseiere enda tidligere, avslutter Kjetil Alvheim, daglig leder i Odd Hansen Prosjekt AS.


 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund