Øker flyfrekvensen til og fra Haugesund i vintersesongen

18.06.2024
Fra venstre kommersiell leder Pål Visnes, assisterende flyplassjef Deanne Kvammen og flyplassjef Tore Lillenes i Lufthavndrift AS gleder seg over at SAS øker antall flyvninger i vinterperioden.
-Vi ser en posistiv utvikling i regionen.
SAS opplyser at etterspørselen etter en høyere frekvens på strekningen mellom Karmøy og Oslo har vært stor i en lengre periode. Dermed planlegger de rundt 100 ekstra flyvninger i vinterperioden.

-SAS kommer til å tilby opptil 21 avganger til og fra Haugesund per uke, med flere avganger både i lavsesongen samt i jul- og vinterferiene. Ved å bytte flytype på strekningen har vi fått muligheten til å øke frekvensen som vil hjelpe oss å opprettholde et stabilt program. Vi ser en positiv utvikling i regionen, og det er et viktig marked for oss, sier Kjetil Håbjørg, Norgessjef i SAS, i en pressemelding.

Strekningen Oslo-Karmøy vil i hovedsak flys med SAS sine nye Embraer-fly som har plass til 122 passasjerer.

Den økte frekvensen i antall avganger vil gjøre det enklere for innbyggere i Haugesunds-regionen å fly til populære destinasjoner som for eksempel Spania og storbyer som London og New York. Samtidig vil også næringslivet nyte godt av en høyere frekvens med flere avganger morgen og kveld, skriver SAS i pressemeldingen.

Kommersiell leder på Haugesund lufthavn, Karmøy, Pål Visnes er tilfreds med at SAS har lyttet til deres innspill spesielt knyttet til næringslivets behov for flyforbindelser her på Haugalandet.

-Vinterens program mellom Haugesund og Oslo vil gjennom uken bety en økning i antall avganger både på morgen/formiddag og ettermiddag/kveld. Vi er selvsagt positive til at SAS nå øker sin aktivitet på Haugesund lufthavn og ser fram til et fortsatt godt samarbeide med SAS framover, sier Visnes.

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund