Omega 365 Design åpner kontor i Haugesund

17.09.2021
Foto: Erich Monteiro, Linn-Henny Andersen og Irene Landa i Omega 365 Design er nå å treffe i Omega-lokalene på Norheim. (Foto: Astrid Eidhammer Hjelmeland)
En del av strategisk tenking
- Med dette avdelingskontoret kommer vi tett på eksisterende og potensielt nye kunder, og gjør det lettere å følge opp kundene her lokalt i Haugesund, sier daglig leder i Omega 365 Design, Astrid Eidhammer Hjelmeland.

Omega 365 Design åpner nå avdelingskontor i de samme lokalene Omega 365 Solutions og Omega Areal på Norheim, noe som er en del av en strategisk tenking fremover.

- Målet er å øke kundemassen, øke omsetningen ved å tilby kvalitet og tett oppfølging til små, mellomstore og store bedrifter. Vi har opparbeidet oss god inhouse-kompetanse og ressurser for produksjon av innhold, design, PR og kommunikasjon, film, animasjon, foto, sosiale medier, nettsideutvikling og app-utvikling. Det kan også bli aktuelt å ansette flere ved Haugesund-kontoret om satsingen blir en suksess, sier Eidhammer Hjelmeland.

Irene Landa, Linn-Henny Andersen og Erich Monteiro er de tre ansatte fra Omega 365 Design som fremover vil ha sin arbeidsplass i Haugesund. De har alle fartstid som designere, og setter kundeoppfølging og gode løsninger for den enkelte kunde høyt.

- Jeg ser frem til å være rådgiver og hjelpe kunder til å ta gode strategiske valg, slik at de får mest mulig ut av sitt markedsbudsjett, sier Linn-Henny Andersen som har jobbet i bransjen i over 10 år, og de siste årene jobbet mye med digital markedsføring.

Erich Monteiro har mange år bak seg der han har jobbet strategisk med merkevaren i Omega og mange andre kunder, både lokalt og nasjonalt.

- Vi ser fram til å bygge enda sterkere kunderelasjoner på Haugalandet. Vi tar med oss solid kompetanse og «alt er mulig-filosofi» for å kunne gjøre våre nye kunder mer attraktive i et konkurransepresset marked, mener Monteiro.

Irene Landa er det nok mange som kjenner fra Landa Design.

- Jeg har et stort nettverk i Haugesund-området, som jeg nå gleder meg til å få enda tettere kontakt med. Mitt ekspertfelt er design av visuelle identiteter samt UX-design. Sammen ønsker vi å levere gode brukeropplevelser og gode visuelle løsninger på alle flater, sier den erfarne designeren.

Omega 365 Design er del av Omega 365-konsernet og har i dag hovedkontor i Ølensvåg, med avdelingskontor på Sand og Haugesund.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund