Opplever stor pågang

28.06.2023
Markedssjef Jon Sivert Rykkel i Rasmussen Eiendom foran 24/7-bygget, et av flere bygg de eier i Haugesund.
Mange er på jakt etter kontorlokaler
Rasmussen Eiendom, huseier av blant annet 24/7-bygget i vår region, opplever stor pågang fra bedrifter som ønsker å leie kontorlokaler. Markedssjef Jon Sivert Rykkel i eiendomsfirmaet har travle dager.

– Vi opplever et stort trøkk på kontorer nå for tiden. Vi har fulle hus og mange som tar kontakt ber om å få beskjed dersom det skulle bli noe ledig, forteller Rykkel.

Leieprisene er også i en fin utvikling.

– Nå går det mer i retning av Bergen, så dette indikerer kanskje en endring i markedet. Det koker jo bra i næringslivet her på Haugalandet. Mitt inntrykk er at det jobbes godt og systematisk, og er fremtidsrettet, sier han.

Eiendomsselskapet har hovedbase i Bergen, men eier eiendommer og kontorbygg langs sør- og vestlandskysten. Helt fra Arendal i sør-øst, til Førde. De har også noe i Nord-Norge og i utlandet. På Haugalandet eier de TruckNor-bygget på Raglamyr og Kompetansehuset i Kvitsøygata foruten 24/7-bygget.

– Det er stabilt og attraktivt å være aktør her, og vi har alltid øynene åpne for potensielle andre eiendomskjøp. Vi har ingenting konkret nytt på gang akkurat nå, svarer markedssjefen på spørsmålet om de ser for seg å utvide.

Godt samarbeid
Rykkel forteller om et godt samarbeid med Base Property som eier Nordsjø Kontorpark.

– Vi har en fin dialog og er i ganske lik situasjon. Også de opplever stor pågang. Vi hjelper hverandre der vi kan, smiler han.

Om Rasmussen Eiendom:
- Utvikler og forvalter 120.000 m2 næringseiendom, med hovedvekt på Bergen og områdene rundt
- Er en del av Strømberg-gruppen som startet i 1912
- 9 ansatte
- Hadde leieinntekter på ca 160.000.000 i 2022
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund