Overgang til ny bransje

29.04.2022
Nye oppgaver venter for Tina Røvær
Tina Røvær starter i ny jobb hos reisebyrå
Tina Røvær skal jobbe i Reiseteam, som prosjektleder med temareiser, gruppe- og opplevelsesreiser i inn og utland i samspill med Jessica Velde, som har lang og unik kompetanse fra reiselivsbransjen, i følge en pressemelding fra Reiseteam. 

Jessica som allerede er i full gang, har sammen med grunder Per Arne Fisketjøn fra Suldalsbussen AS, etablert en god plattform for gruppe- og opplevelsesreiser med stort nettverk og mange samarbeidspartnere.

- Reiseliv er nytt fagområde for meg, men jeg har lang erfaring fra organisering og administrering, samt et sterkt engasjement for kultur og gode opplevelser. Jeg håper derfor å kunne bidra med min kompetanse inn i dette spennende teamet, slik at vi sammen kan skape magiske øyeblikk og opplevelser for nye og tidligere kunder, sier Røvær, som i følge pressemeldingen gleder seg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver.

Tina Røvær har utdanning innen kulturledelse og administrasjon og jobberfaring med arrangementer og merkevarebygging fra kulturlivet i Tysvær og Haugesund. I Haugesund var hun ansatt som arrangement og informasjonsleder i Festiviteten og bidro sterkt til etablering og utvikling av Kulturnatt, der hun også var festivalsjef i 20 år. De siste fire årene har hun jobbet i FK Haugesund som arrangement- og samfunnsansvarlig med ansvar for kamparrangementet, diverse sponsorarrangementer og samfunnsprosjekter. 

- Det er utrolig kjekt og spennende å ha Tina med på laget! Hun er kreativ og nytenkende, strukturert og en flott og varm person som jeg gleder meg til å ha som kollega» - sier Jessica Velde i pressemeldingen, hvor hun bekrefter at nordmenns reiselyst er på vei opp etter to år med restriksjoner.

- Vi får mange forespørsler fra bedrifter, skoler og foreninger som vil på tur både her i Norge og Europa. Det er svært gledelig for en bransje som ble hardt rammet av pandemien, avslutter Velde.

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

Haubo
SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Tveit
Hatteland