Proplan vant to Visma-priser

01.03.2023
Proplan-gjengen i ved Haugesunds-kontoret feirer Årets Partner- og Årets Payroll Partner-prisene fra Visma. Regionsjef Ørjan Wick og daglig leder Odd Ingve Garpestad med hver sin pris i midten.
Teknologibedriften ble Årets Partner 2022 og vant også pris for å ha brakt flest kunder opp i skyen
Torsdag 16. februar var det duket for den årlige prisutdelingen hos Visma. Daglig leder Odd Ingve Garpestad og selger Hallvard Dale i Proplan, var spente da de dro inn til Oslo. Og med seg hjem fikk de hele to priser.

– Jeg er stolt. Disse prisene henger høyt. Vi har et jevnt og godt arbeid med kundene over tid, noe som gir resultater. Og vi blir veldig stolte når vi premieres for å nå topper. I konkurranse med så mange andre dyktige i Visma-familien er det ekstra stas å vinne, sa Garpestad i sin takketale.

Denne uken tok han prisene med seg til gjengen ved Haugesundskontoret for å takke for innsatsen.

– Det er de dyktige ansatte i Proplan som gjør oss fortjent til disse prisene, sier den daglige lederen.
Proplan vant to Visma-priser
Han sier videre at selv om prisene er tildelt hele Proplan på nasjonalt nivå, hadde de ikke fått dem uten fantastisk innsats hos kollegaene ved kontoret i Haugesund.

– Ledet av Ørjan Wick har de, sammen med de andre Proplan-kontorene, stått på for at vi skulle nå helt til topps, smiler Garpestad.

Om Proplan
Softwareselskap med over 100 ansatte fordelt på seks lokasjoner. Siden starten i 1991 har de utviklet seg til å bli en trygg og solid leverandør til små og mellomstore bedrifter i Norge. Proplan er lokalisert i Haugesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Sandefjord og Oslo.
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund