Rekordomsetning for Promo1 Haugesund

10.01.2022
Nå leverer Cornelis Brouwer hurtigtester for å hjelpe kundene holde hjulene i gang
 
Til vanlig leverer Promo1 Haugesund profilering- og gave-artikler til bedrifter. Siden pandemien startet i 2020 har bedriften også levert smittevern-produkter som masker og håndsprit. Nå ønsker daglig leder i Promo1, Cornelis Brouwer å hjelpe bedrifter holde hjulene i gang ved å levere hurtigtester.

-Vi leverer til alt fra butikker som tilbyr hurtigtester til ansatte til større industribedrifter som ønsker å ha tester klar når innleid arbeidskraft ankommer landet, sier han.

Brouwer har akkurat fått delt ut flere tusen hurtigtester og tar nå imot nye bestillinger. Men det skjuler seg en tone av bismak i stemmen hans.

-Vi skulle selvfølgelig ønske at vi hadde kunne sluttet å selge dette. Da hadde jo samfunnet vært åpent, sier han.

Til tross for situasjonen er han fornøyd med at bransjen har snudd seg raskt for å imøtekomme kundenes endrede behov. Det har tross alt lønnet seg.

For Promo1 ble 2021 et rekordår.

-Vi har hatt en fin vekst de siste årene. I 2020 omsatte vi for ca 5 millioner. I fjor bikket vi 7 millioner, sier han og skryter av gode innkjøpspriser og et godt utvalg leverandører tilknyttet grupperingen.

-Det har vært kjekt å se at arbeidet gir belønning, men vi tjener mer på at samfunnet åpner opp og at vi har normal handel av det vi vanligvis selger, sier han og benytter anledningen til å ønske kundene et fremgangsrikt år i 2022.

Promo1 Haugesund er med i New Wave Profile, som er en gruppering med 30 selvstendige bedrifter i Norge og ytterligere 130 i resten av Norden. Gruppen består av uavhengige profileringsselskaper som allerede har etablert et samarbeid med hovedleverandøren New Wave Group.
Varehandel
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund