Rekordomsetning for sprek jubilant

18.05.2021
Haubo-ansatte har travle dager!
HAUBO feirer 75 år, med rekordstor kundemasse - og spennende planer for nye byggeprosjekter!
De siste årene har den spreke 75-års jubilanten økt antall borettslag og sameier med over 100%.  Over 5500 leiligheter forvaltes nå av det lokale boligbyggelaget. 
Vi forvalter leiligheter over hele Haugalandet, fra Utsira i vest, Sauda i øst, Bømlo i nord – og, veldig snart, Skudeneshavn i sør, sier en fornøyd adm.dir Svend Inge Stueland.
Borettslaget som skal forvaltes i Skudeneshavn er et lite omsorgsborettslag, der HAUBO har bistått en foreldregruppering kostnadsfritt. 

Nye prosjekter
De siste 3 årene har Stueland og hans 13 ansatte levert 66 nye leiligheter. Nå er ca 300 nye leiligheter under planlegging! 
Et av prosjektene det kanskje er knyttet aller mest forventninger til, er nok Brannstasjonen i Kirkegaten, et prosjekt mange ser fram til å se ferdigstilt. Ikke minst er Svend Inge Stueland klar på at bygget vil bli «en perle» for byen!  Vi skal tilbakeføre hovedbygget til slik det stod da det var nytt for 100 år siden. Slik bygget står i dag er det veldig annerledes fra slik det så ut da det var nytt. Prosjektet ved Byparken, hvor Haugesund barne- og ungdomsteater skal inn i 1. etasje vil også heve sentrum betraktelig.

Stueland peker bl.a på lokal tilhørighet, dyktige lokale ansatte, med stor kompetanse på forvaltning av boligselskap - og et variert og bredt utvalg av leiligheter som viktige medvirkende årsaker til den store veksten. - I tillegg ser vi jo både nasjonalt og lokalt at strengere utlånsregler og relativt høye boligpriser gjør det vanskelig for unge å etablere seg på boligmarkedet. Medlemsfordelen med forkjøpsrett blir dermed et viktig kort for å etablere seg med egen bolig, fastslår Stueland, som sammen med sine ansatte, sørger for å holde den spreke jubilanten i toppform! 

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund