Rental Technology & Services inngår strategisk samarbeidsavtale

09.07.2024
RTS og STS signerte viktig samarbeidsavtale: Fra venstre: Magne Vikra (RTS Norge), John Erik Dagslott (RTS Norge), Cameron Anderson (STS), Emily Anderson (STS), David Currie, RTS UK og Billy Milne (STS)  
Avtalen markerer en betydelig milepæl i subsea-bransjen
Subsea Tooling Services (STS) designer og produserer noen av de mest effektive subsea ROV-mudderne i bransjen – og har inngått avtale med Rental Technology & Services om lagring, service og vedlikehold av sitt utstyr.

Avtalen innebærer bl.a at RTS fungerer som hoved-hub for utleie av STS ROV-mudder og tilhørende utstyr, og sikrer dermed at disse kritiske ressursene er lett tilgjengelige for utplassering på kort varsel. Anlegget på Karmøy vil fungere som et sentralt punkt for kunder i Norge for å få tilgang til toppmoderne STS-mudder, og legge til rette for rask og effektiv levering for å møte industriens behov.

"Vi gleder oss over  å kunngjøre vårt samarbeid med Subsea Tooling Services. Partnerskapet er i tråd med vårt mål om å tilby førsteklasses utleieteknologi, ROV-verktøy og surveyutstyrstjenester til subsea-industrien. Tillegget av STS-utstyr styrker definitivt vår posisjon ift. aktører i markedet som søker innovative og effektive løsninger",  sier Magne Vikra, ansvarlig for ROV Tooling hos RTS.    
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund