Rigger seg for vekst

06.12.2022
Norwegian Offshore Rental vokste ut av gamle lokaler og har nå etablert seg i nytt bygg i Aksdal. Her er det rom for vekst fremover. 
Norwegian Offshore Rental vokste ut av lokalene - flytter til Aksdal
Norwegian Offshore Rental (NOR) er en markant leverandør av utleieutstyr innen offshore, subsea og fornybar energi. NOR har opplevd kraftig vekst de siste årene. Som et resultat av dette har de vokst ut av sine tidligere lokaler i Haugesund og har nå flyttet til større lokaler i Aksdal, skriver selskapet i en pressemelding.

Med nye lokaler på 1835 kvadratmeter har selskapet rigget seg for videre vekst de kommende årene. Bygget har større lagerkapasitet til utstyr og topp moderne verkstedlokaler hvor deres dyktige teknikere kan drive med vedlikehold, testing og utvikling av eget utstyr.

NOR sparer kundene sine for dyre investeringer, lagring og vedlikehold. Ved å være gode rådgivere og sørge for at riktig utstyr leveres til riktig tid, vil kundene også spare verdifull tid og arbeidskraft.

Lagring av utstyr er en tjeneste i seg selv. De nye og større lokalene sørger for at NOR kan lagre kundens utstyr når utstyret ikke er i bruk. De har kunnskapen, prosedyrene og lagerplassen som trengs for å lagre utstyret.

- Vi ser alltid etter måter å gjøre våre prosesser og tjenester smidigere på. De nye lokalene våre gir oss plassen vi trenger for å utvikle oss videre, sier Jostein Jansen, Sales Manager.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund