Selger du med overbevisning?

27.08.2021
På MF-dagen får du pitche-kurs som frisker opp talentet
 
Mange av oss kjenner på en enorm glede over å endelig kunne treffes på en mer ‘normal’ måte nå fremover. Flere og flere blir fullvaksinerte, og arrangører og arrangementssteder er nå så drevne på smittevern og tilrettelegging for avstand, at det nå føles trygt og godt med både faglig påfyll og etterlengtet nettverksbygging.

Men det som tidligere gikk på automatikk har kanskje blitt en smule rustent etter pandemirestriksjoner og lite kundesosialisering. Å snakke med overbevisning kan utgjøre forskjellen på gjennomslagskraften og et eventuelt salg, og det skal Christoffer Leborg fortelle mer om tirsdag 7. september.

– Det handler om å skape god kontakt, og å gjøre budskapet levende, uansett om du skal holde foredrag, selge idéen din eller overbevise en kunde om å kjøpe det du selger, sier en engasjert Leborg, som er tekstforfatter og har 25 års erfaring med å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sine budskap.

Han vil blant annet gi noen tips til hvordan du gjør både deg selv og din formidling relevant, og – ikke minst – røpe hvordan du kan sikre den effekten du ønsker deg.

Les mer om MF-dagen her.
 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund