Selv etter 65 år: Wee.no AS styrker sin posisjon som utstyrsleverandør på nett

25.09.2023
Adm. dir. Rune Wee
I løpet av 65 år har Wee.no AS utviklet seg fra en familiedrevet bedrift i Tysvær til å bli en ledende utstyrsleverandør på nett i Norge med inspirasjon fra Benelux. 

Med fokus på stadig forbedring og rask tilgjengelighet av populære varer, har selskapet funnet sin suksessoppskrift.

Wee.no AS går fra "gambling" til å bli en solid utstyrsleverandør på nett etter 65 år i bransjen. Selskapet, startet av Wee-familien i Tysvær, har doblet lagerkapasiteten, forbedret logistikk- og serviceavdelinger, og satser på rask tilgjengelighet av populære varer.

Rune Wee, adm. dir. i Wee.no, understreker viktigheten av å lytte til kundenes behov og konstant forbedring. Etter å ha solgt ut transportavdelingen og endret navn til Wee.no AS, fokuserer de nå fullt ut på nettsalg av maskiner og utstyr til landbruk, anlegg og industri. Ambisjonen er å bli stadig bedre på det de gjør.


Erfaring hentet fra Benelux har vært avgjørende for selskapets suksess, med brødrene Wee som importerte og solgte utstyr fra Nederland og Belgia. Rune Wee erkjenner at det har vært oppturer og nedturer, men det har gitt dem verdifull erfaring, tilpasningsdyktighet og pågangsmot.


Selskapet har vokst til 53 heltidsansatte med over 200 millioner kroner i årlig omsetning. Rune Wee er stolt av hva de har oppnådd og gir æren til det handlekraftige og kompetente teamet.

Arbeidsmarked
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund