Skaper orden i rekkene!

09.09.2021
I tillegg til sin myndige opptreden, har «Fenriken» gjort seg bemerket med sine treffende kommentarer, om han ikke er fornøyd med innsatsen: «Det er ikke "aktiviteten vask" vi er ute etter, det er "resultatet reint" vi ønsker…»  
«En må våge å være tydelig og ha mot nok til å leve med konsekvensene…» mener Leder & HR-dag-aktuelle Geir Aker 
Geir Aker er kanskje ikke et kjent navn for alle, tilnavnet «Fenriken» derimot, er velkjent for de aller fleste!   Med streng og myndig disiplin – og et tydelig glimt i øyet, har han ledet deltakerne gjennom 2 sesonger av Kompani Lauritzen, en av de store seersuksessene i 2020 og 2021. Tidligere i år vant han publikumsprisen under Gullruten – og snart er han klar for 3. sesong av Kompani Lauritsen. Men før det, er han klar for Leder & HR-dagen 2021!

I over 10 år utdannet Geir Aker soldater og ledere i Forsvaret.

I dag jobber han som instruktør, veileder og foredragsholder. Utdannelsen han fikk i Forsvaret er en viktig del av «sivilisten» Geir.  

Svært mye av kunnskapen og ferdighetene han opparbeidet seg i forsvaret, lar seg utvilsomt overføre fra det militære til det sivile: - «Oppskriften» på å få folk til å fungere sammen, til å bli bedre kjent med seg selv og vokse med utfordringene, er hentet fra egen karriere i Forsvaret. Likhetene er større enn forskjellene, fastslår Aker bestemt.

Tydelig ledelse er et av Geir Akers favorittema, og torsdag 7. oktober kommer «Fenriken» til Leder & HR-dagen for å snakke om ledelse som får fram gode resultater, mestringsfølelse og fellesskap. Nøkkelordet i så måte er tydelighet!    

- Vi må aldri slutte med å stille tydelige krav - vi må stille dem til oss selv, og ledere til sine ansatte. Kanskje må kravene endres eller revideres, men vi må ikke slutte å stille dem, sier Geir «Fenriken» Aker, – og tilføyer «en må våge å være tydelig – alternativet vil en garantert slite med…»

Geir Aker tar med seg myndighet, en dose humor, enkle verktøy og tydelige perspektiver når han kommer til Leder & HR-dagen 7. oktober!  Her kan du lese mer om dagen og programmet: https://lederhrdagen.nforeningen.no/


 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 SR-bank
Hydro
Eurojuris Haugesund