SO Vetrhus ansetter ny toppsjef

01.10.2024
Bjørn Inge Haugan er ny adm.dir i SO Vetrhus.
Bjørn Inge Haugan er ny administrerende direktør i konsernet.
Bjørn Inge Haugan kommer fra direktørstilling med ansvar for salg, marked og kommunikasjon i Volvo Trucks Norge, og tiltrer sin nye rolle 1. januar 2025 ifølge en pressemelding. Bjørn Inge tar med seg omfattende erfaring fra ulike bransjer, ikke minst transportbransjen, hvor han har vist tydelig ledelse og oppnådd sterke resultater gjennom de siste årene.

Med en solid bakgrunn fra Telenor, SpareBank 1 og nå sist Volvo Trucks Norge, har Bjørn Inge blant annet bidratt til å løfte bransjens renommé med podcasten Livet på veien, og har vært med å lede Volvo Trucks tilbake til markedslederskap i 2023. Hans ambisjon for SO Vetrhus er å lede selskapet gjennom en spennende vekstfase og sikre bærekraftig drift.

- Jeg er veldig begeistret for å ta på meg denne rollen i SO Vetrhus og ser frem til å jobbe sammen med våre kompetente team for å utnytte nye muligheter - og styrke vår posisjon i markedet. Jeg ser et stort potensial i selskapet, og sammen skal vi jobbe for å nå ambisiøse mål og skape enda større verdier for våre kunder og eiere, sier den nye administrerende direktøren.

Eier og konsernsjef Svein Ove Vetrhus er glad for å få med seg Haugan i selskapet.

- Vi er veldig fornøyde med å få Bjørn Inge på laget. Vi står nå i en veldig spennende fase i selskapet, og vil dra nytte av hans erfaring og kompetanse, sammen med vårt øvrige team.

SO Vetrhus driver med forretningsutvikling, eiendomsutvikling, arbeidsoppfølging, kurs og kompetanseheving innen transport- og entreprenørbransjen, og er morselskap for et av Norges største privateide transportkonsern. Konsernet består av 25 selskap, 5 eiendommer, 600 ansatte, og styrer mot en konsolidert omsetning på ca 1 mrd.

- Denne ansettelsen markerer et viktig skritt i selskapets videre vekststrategi, avslutter Vetrhus.

 
Vil du motta nyhetsbrev og invitasjoner?
Arrow

Hovedsamarbeidspartnere

SPV
Karmsund havn
Vassbakk & stol
Haugesund sparebank
Haugaland Kraft
Gassco
Dnb
Hatteland
A. Utvik
Sparebank 1 Sør-Norge
Hydro
Eurojuris Haugesund